- Poruka
- 18.989
Nekih 10dobro, stan je toliki
a kolika je soba u kojoj si ti?
Tu je dakle basketbol kort, televizija, i kompiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekih 10dobro, stan je toliki
a kolika je soba u kojoj si ti?
Da, stvarno, sad sam malo prelistala upise. Ne razumem ništa, a inače sam otvorena za postmoderni haikuTo je vrlo čudno.
Taj automat samo izbacuje nepovezanosti. Za njega je Casual Observer mark tven
Mislim da se radi o doslovnom skriptu. Zato me iznenadilo da je slika neki philtrumcelDa, stvarno, sad sam malo prelistala upise. Ne razumem ništa, a inače sam otvorena za postmoderni haiku
Mozda je u pitalju samo sizofrenijaDa, stvarno, sad sam malo prelistala upise. Ne razumem ništa, a inače sam otvorena za postmoderni haiku
Spominjale bi se litije makar jednom u tom slučajuMozda je u pitalju samo sizofrenija
Litijaski mozak nije dovoljno kompleksan da je razvijeSpominjale bi se litije makar jednom u tom slučaju
I to što kažešLitijaski mozak nije dovoljno kompleksan da je razvije
У питању је или NPC •⎳• или Скајнетов Инфилтратор.Da, stvarno, sad sam malo prelistala upise. Ne razumem ništa, a inače sam otvorena za postmoderni haiku
Mozda je u pitalju samo sizofrenija
To sve može biti tvoje, kad postanem tvoj Pokojni MužTo je stvarno idealno
Ne previšlje malo da se mora čistiti svaki čas, ali ni previšlje veliko da zveči usamljenost među vitrinama
Ja taman htedoh da te pitam imaš li ostavu za džoger i kofere, pa da se useljavamTo sve može biti tvoje, kad postanem tvoj Pokojni Muž
Sta hvali legendarnom:Joj opet mi se gleda neki erotični kanibalizam
Može preporuke
To nije erotični kanibalizam
Pa, ima kao neka čemerna stalaža pod stepenicamaJa taman htedoh da te pitam imaš li ostavu za džoger i kofere, pa da se useljavam
na dailymotion-u sve prolaziЗнаш песму од Нате?
Едит: Хтедох да ти поставим песму али не да због неког копирајт сраља Сити Рекордза или шта год.
Mozes da se diras dok gledas film.To nije erotični kanibalizam
na dailymotion-u sve prolazi
Ali stvarno ne znam kako da se diram na butnu kost koja zjapi iz odsečene ljudske nogeMozes da se diras dok gledas film.