zekamne
Početnik
- Poruka
- 40
Pfff ateista 25 godina.javlja mi se da si se krstila u Baru 2011
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pfff ateista 25 godina.javlja mi se da si se krstila u Baru 2011
Cekajte, stize energija, stizu zabranjene skrivene informacije...javlja mi se da si se krstila u Baru 2011
Koji bolesnik misli ovo
U Srb? Nzm, ja sam prijatno iznenadjem, mislio sam da smo kao BulgariKoji bolesnik misli ovo
Mislim generalno jel neko stvarno ovo misliU Srb? Nzm, ja sam prijatno iznenadjem, mislio sam da smo kao Bulgari
Pa kako ne, gde zivis ti. Medjutim, uvek postoje Oaze kao sto je Svedija.Mislim generalno jel neko stvarno ovo misli
Ozbiljan fizicki bol cini da cinis dobro, znas vec batina iz raja i tome slicno.ОМГ страхујем да је и ова Зека неки NPC.
Jel mozes da bacis link za onaj dokjumentari o Pi-ju i Fibonacijevom nizujavlja mi se da si se krstila u Baru 2011
Zamisli obrnuto, ti dođeš kući i kažeš hajde da se borimo protiv ilegalne deponije pored zdravstvene ambulante koja danima gori, a on kaže ne mogu idem da čitam Simulakrume i simulacijuДа, замисли да си у браку са Добрицом и онда дођеш кући и хоћеш да причаш о неким дубоким филозофским темама,
и он ти каже "Е не могу, Драги, идем да се борим против СНС-овог илегалног уништења пољопривредног земљишта у Ритопеку".
Хорор.
Чистилиште.
Smučilo mi se života mi, ne možeš da otvoriš nigde ništa da ne krene ta scenaDid you know Jenna Ortega choreographed her dance all by herself? How amazing is that?
Zamisli obrnuto, ti dođeš kući i kažeš hajde da se borimo protiv ilegalne deponije pored zdravstvene ambulante koja danima gori, a on kaže ne mogu idem da čitam Simulakrume i simulaciju
L'HORREUR
Jel mozes da bacis link za onaj dokjumentari o Pi-ju i Fibonacijevom nizu
Jeri se Olja i dalje tretira kao gradjanska opozicija
Nzm, nisam ispratio, znam da su je nesto prozivali u zadnje vreme da je ista otacЈе ли Оља добила мемо да су се 90те завршиле пре 23 године?
Nzm, nisam ispratio, znam da su je nesto prozivali u zadnje vreme da je ista otac
И испод сцене обавезно образложење како је сама радила кореографију, да случајно неко не помисли далекобило да је неко други био задужен за то.Smučilo mi se života mi, ne možeš da otvoriš nigde ništa da ne krene ta scena
A valjda i pod koronomИ испод сцене обавезно образложење како је сама радила кореографију, да случајно неко не помисли далекобило да је неко други био задужен за то.
Da, mada mozda pokusava da razbije taj kurtoazni persirajuci obrazac koji zaudara na njenog oca, pa je onda sva tako usiljeno kul, nzm.Не знам, ја је не пратим већ скоро 15 година, много ми цела та емисија има бумерски шмек. Рецимо нервирало ме је увек како је била са гостима на "Ти". Једном јој је дошао Тадић као Председник Републике у студио, и она је ћаскала са њим као да су на кафици "Е уоувај али Борисе, мсм, нзм, како ти то коментаришеш?". Замисли да неко тако интервјуише Бајдена.
Знаш како је добро што је Ненси Пелоси до 90те године била у политици?
Е па за Ољу то није баш бајно.