Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
69533dd508399573d36d7a4ee42e885d.jpg

ОМГ страхујем да је и ова Зека неки NPC.

Да, замисли да си у браку са Добрицом и онда дођеш кући и хоћеш да причаш о неким дубоким филозофским темама,

и он ти каже "Е не могу, Драги, идем да се борим против СНС-овог илегалног уништења пољопривредног земљишта у Ритопеку".

Хорор.

Чистилиште.
Zamisli obrnuto, ti dođeš kući i kažeš hajde da se borimo protiv ilegalne deponije pored zdravstvene ambulante koja danima gori, a on kaže ne mogu idem da čitam Simulakrume i simulaciju

L'HORREUR

Zamisli obrnuto, ti dođeš kući i kažeš hajde da se borimo protiv ilegalne deponije pored zdravstvene ambulante koja danima gori, a on kaže ne mogu idem da čitam Simulakrume i simulaciju

L'HORREUR

Хахахаха, I see your point.

Активисти активистима,

теоретичари теоретичерима.

Nzm, nisam ispratio, znam da su je nesto prozivali u zadnje vreme da je ista otac

Не знам, ја је не пратим већ скоро 15 година, много ми цела та емисија има бумерски шмек. Рецимо нервирало ме је увек како је била са гостима на "Ти". Једном јој је дошао Тадић као Председник Републике у студио, и она је ћаскала са њим као да су на кафици "Е уоувај али Борисе, мсм, нзм, како ти то коментаришеш?". Замисли да неко тако интервјуише Бајдена.

Знаш како је добро што је Ненси Пелоси до 90те године била у политици?

Е па за Ољу то није баш бајно.

Smučilo mi se života mi, ne možeš da otvoriš nigde ništa da ne krene ta scena
И испод сцене обавезно образложење како је сама радила кореографију, да случајно неко не помисли далекобило да је неко други био задужен за то.

Не знам, ја је не пратим већ скоро 15 година, много ми цела та емисија има бумерски шмек. Рецимо нервирало ме је увек како је била са гостима на "Ти". Једном јој је дошао Тадић као Председник Републике у студио, и она је ћаскала са њим као да су на кафици "Е уоувај али Борисе, мсм, нзм, како ти то коментаришеш?". Замисли да неко тако интервјуише Бајдена.

Знаш како је добро што је Ненси Пелоси до 90те године била у политици?

Е па за Ољу то није баш бајно.
Da, mada mozda pokusava da razbije taj kurtoazni persirajuci obrazac koji zaudara na njenog oca, pa je onda sva tako usiljeno kul, nzm.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back