момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.357
Masala, nije ni cudo da manifestuje sve sto pozeli sa tolikom lovom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Masala, nije ni cudo da manifestuje sve sto pozeli sa tolikom lovom
Ne, uzrok bora je bukvalno mimikaNije mimika nego Starenje a koje je moj Crack Team trejsovao na gubitak magnetnog fluksa
Da ali bore su duboke kod smrtnika a plitke/nepostojeće kod nasNe, uzrok bora je bukvalno mimika
Zato ljudi imaju bore tamo gde se najviše mrdaju, oko očiju, usta, na čelu, itd, a ne nasumično po licu
tu lovu je manifestovala, ne pravi se ludMasala, nije ni cudo da manifestuje sve sto pozeli sa tolikom lovom
Dobro, u ćelijskom smislu je tačno da je uzrok bora činjenica da ćelije kože ne mogu da se obnove toliko brzo koliko se oštećujuDa ali bore su duboke kod smrtnika a plitke/nepostojeće kod nas
Pa ako verujes u to, probaj pa cemo videti dal sljakahtu lovu je manifestovala, ne pravi se lud
zeleli su samo 100 miliona za 7 godina a dobili milijardu
Ćelije svakog tkiva su afektovane magnetnim fluksomDobro, u ćelijskom smislu je tačno da je uzrok bora činjenica da ćelije kože ne mogu da se obnove toliko brzo koliko se oštećuju
Ali to važi za ćelije svakog tkiva u organizmu naćalost
ma, dobro to je jasnoJa msm da je uzrok bogacenja uvek nesto drugo (IQ, prodornost, genetski predisponiran karakter) od magle koju pokusavaju da nam prodaju kao uzrok (univerzalne osobine koje svi imamo)
Ne razumem kakve veze magnetni fluks ima sa činjenicom da ćelija posle određenog broja umnožavanja koje izvede ispravno, kreće da bagujeĆelije svakog tkiva su afektovane magnetnim fluksom
Baguju zbog slabog magnetnog fluksaNe razumem kakve veze magnetni fluks ima sa činjenicom da ćelija posle određenog broja umnožavanja koje izvede ispravno, kreće da baguje
Da, ali genetika pada nprma, dobro to je jasno
niko nije rekao da stvari padaju s neba
Aha. A zašto oslabi magnetni fluks?Baguju zbog slabog magnetnog fluksa
Probaću nekim brojkama da dočaram vrednosti.Aha. A zašto oslabi magnetni fluks?
Zašto npr za dete on radi savršeno pa dete može da se cereka do prekosutra i da nema nijednu boru, a ja se samo kiselo osmehnem komšiji u prolazu i odmah mi se oko očiju ureže kanjon Morače
jedino zdravstveno stanje moze biti problemDa, ali genetika pada npr
Zašto, sam pitalaProbaću nekim brojkama da dočaram vrednosti.
Recimo ako je kod deteta flux 8 a kod starije osobe 2, kod nas besmrtnika je 500
Vidiš recimo Neca Šmeca je korisnik našeg techa i verovatno si primetila "Ma, kako ovaj uspeva da bude tako lucidan, a samo za nijansu zasenjuje Novosadskog miča"Zašto, sam pitala
i verovatno si primetila "Ma, kako ovaj uspeva da bude tako lucidan, a samo za nijansu zasenjuje Novosadskog miča"
Ko je zdrav, lep i pametan nema pravo na izgovor, svi ostali imaji razlog da kukaju 24/7 ko narikacejedino zdravstveno stanje moze biti problem
ko je zdrav treba da ucuti zauvek sa izgovorima za bilo sta
Bolje i to nego da ga nisu tukli a da je pglu, ruzan i bolesanŠta ako je zdrav lep pametan ali tukli ga užarenim lancima kad je bio mali
I to što kažešBolje i to nego da ga nisu tukli a da je pglu, ruzan i bolesan
It really blows my mind da ljude ne zanima ova tema