Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
20221225_224406.jpg

🔥🔥🔥

Ali zašto ne uradiš deep plane umesto ponytail?

Ja botoks ofkors, fileri 7 point, i laseri, VBeam i Co2. Sredinom ili krajem 40-ih deep plane FL i piling fenolom. Ove maintenance tretmane i kućnu negu između ne računam.
ne znam sta je to

a koliko vidim to je vise za donji deo lica

ja sam zabrinuta za kapke i gornji deo lica mi je kriticniji od vrata

U načelu zamaskiravanje problema je loše, treba autentično podmladiti tkivo

Da li tebi Putin sad deluje kao neko od 20 godina ili neko od 80 ko je stradao u požaru
Botoks ne maskira ništa, već parališe mišić, on se ne pomera, i samim tim nema promena, kao da stoji u vremenu

Meni Putin ne deluje kao da je radio botoks nego neki veoma čudan fejslift

Nego to laici kad ne znaju šta je tačno pa kažu 'botoks'. Nema botoks moć da podigne lice do plafona

Botoks ne maskira ništa, već parališe mišić, on se ne pomera, i samim tim nema promena, kao da stoji u vremenu

Nego to laici kad ne znaju šta je tačno pa kažu 'botoks'. Nema botoks moć da podigne lice do plafona
Zar to nije Botulinum Toksin, inače opasna supstanca a kojom se pokušavaju ispeglati bore, zanemarujući root cause bora

ja sam isto cula da botoks na duze staze nije dobro resenje

pa pogledaj Lori, celo lice joj je ukoceno a nije stara zena

ja sam isto cula da botoks na duze staze nije dobro resenje

pa pogledaj Lori, celo lice joj je ukoceno a nije stara zena
Botoks se stavlja gde ti želiš

Ja npr ne želim na čelo, tu želim da imam bore

Ne želim ni oko usta, to želim da mogu da pomeram

Ali npr želim oko očiju, tu mi bore deluju nepotrebno jer su posledica čkiljenja, i u vilicu, jer definisane vilice nikad dosta

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back