Nona2
Poznat
- Poruka
- 9.030
A sad brine o planeti, prodaje kurseve od 15 000 $ lol.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja imam listu sta cu sve da radimTo isto sve i ja planiram, sve da bude pod konac
Samo ne znam kad da krenem, sad odmah ili da čekam još
Daj listuja imam listu sta cu sve da radim
1.ponytail face liftDaj listu
Ali zašto ne uradiš deep plane umesto ponytail?1.ponytail face lift
2.smanjenje nosa
3.malo povecanje usana
4. buccal fat removal
5. usi smanjiti
svasta jos
ti?
taman htedoh da pitam koliko je jevreja manifestovalaA sad brine o planeti, prodaje kurseve od 15 000 $ lol.
Pa njen deo kolaca je 345 000 000 eurtaman htedoh da pitam koliko je jevreja manifestovala
Zašto?Botoks je promašaj
U načelu zamaskiravanje problema je loše, treba autentično podmladiti tkivoZašto?
ne znam sta je toAli zašto ne uradiš deep plane umesto ponytail?
Ja botoks ofkors, fileri 7 point, i laseri, VBeam i Co2. Sredinom ili krajem 40-ih deep plane FL i piling fenolom. Ove maintenance tretmane i kućnu negu između ne računam.
Botoks ne maskira ništa, već parališe mišić, on se ne pomera, i samim tim nema promena, kao da stoji u vremenuU načelu zamaskiravanje problema je loše, treba autentično podmladiti tkivo
Da li tebi Putin sad deluje kao neko od 20 godina ili neko od 80 ko je stradao u požaru
Pa kad se podigne ne samo koža lica pa izgledaš kao da si navukla najlon čarapu preko face, nego se zajedno sa kožom podignu i mišići, i onda zaista poništiš gravitaciju dve decenije unazadne znam sta je to
Zar to nije Botulinum Toksin, inače opasna supstanca a kojom se pokušavaju ispeglati bore, zanemarujući root cause boraBotoks ne maskira ništa, već parališe mišić, on se ne pomera, i samim tim nema promena, kao da stoji u vremenu
Meni Putin ne deluje kao da je radio botoks nego neki veoma čudan fejslift
Nego to laici kad ne znaju šta je tačno pa kažu 'botoks'. Nema botoks moć da podigne lice do plafona
ja sam isto cula da botoks na duze staze nije dobro resenjeBotoks ne maskira ništa, već parališe mišić, on se ne pomera, i samim tim nema promena, kao da stoji u vremenu
Meni Putin ne deluje kao da je radio botoks nego neki veoma čudan fejslift
Nego to laici kad ne znaju šta je tačno pa kažu 'botoks'. Nema botoks moć da podigne lice do plafona
da ali nema isti efekat kao ponitejl,Pa kad se podigne ne samo koža lica pa izgledaš kao da si navukla najlon čarapu preko face, nego se zajedno sa kožom podignu i mišići, i onda zaista poništiš gravitaciju dve decenije unazad
Botoks se stavlja gde ti želišja sam isto cula da botoks na duze staze nije dobro resenje
pa pogledaj Lori, celo lice joj je ukoceno a nije stara zena
A šta je root cause bora? Mimika. Botoks naprosto ne dozvoljava mimikuZar to nije Botulinum Toksin, inače opasna supstanca a kojom se pokušavaju ispeglati bore, zanemarujući root cause bora
 možda mi se ćefne da ne uradim ništa
 možda mi se ćefne da ne uradim ništaNije mimika nego Starenje a koje je moj Crack Team trejsovao na gubitak magnetnog fluksaA šta je root cause bora? Mimika. Botoks naprosto ne dozvoljava mimiku
ona i ja imamo razlicite problemeMa Bela je mlada, ona nije zatezala mišićni tonus nego menjala taj oblik tu. Ne znam, svakako ćeš se konsultovati sa hirurgom za šta si najbolji kandidat
Ovo ti je deep plane
Pogledajte prilog 1275452Pogledajte prilog 1275453
Pa da ne treba ti ništa, osim reparacije magnetnog fluksaMeni je ovo inače više zanimljivo za izučavanje, ne znam šta ću stvarno od ovoga raditimožda mi se ćefne da ne uradim ništa
Šta na primer ako mi sa 50 ponude da budem senior modelkinja za kreme za stariceMeni je ovo inače više zanimljivo za izučavanje, ne znam šta ću stvarno od ovoga raditimožda mi se ćefne da ne uradim ništa