Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
EjOSi glasala protiv oduzimanja imovine ruskim oligarsima. Kensl
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma sve su to gluposti što napisa, pravo objašnjenje je da si ti tokom decenija uplastičio svoj mozak određenim teorijama, i onda ti susret sa realnošću i realnim ženama a ne nekim prototipovima, predstavlja šok za organizamObjasniću ti šta je iritantno.
Znači prvo moidi nastoje da shvate šta to treba da ponude.
1. jedna teorija je da treba biti fini ("Ti si prelepa boginja.") međutim to padne u vodu.
2. kontrateorija je da treba biti oduran ("Ti si pseći izmet draga.")
3. zatim neko iznese teoriju da je Novac važan pošto je to moderni ekvivalent lova na bizone. Naizgled smislena teorija ali ni ona nije zadovoljavajuća.
4. Onda počinješ videti stvari koje zaista privlače devojke, ali izuzetno su bizarne (farbanje noktiju)
5. onda same žene povezuju svoju naklonost sa nekakvim karakternim osobinama ("Nikad ne bih dejtovala muškarca koji nije divan prema psićima.")
Znači ne samo da je bizarno i odvratno nego i zbunjujuće.
A onda ne smeš ni da kažeš: "Žene su stvarno budale" jer će onda da te osude i kažu: "Ne mrziš ti njih nego one tebe."
napravi matcha latteZnači popio sam malo matcha čaja, ali u stvari nedostaju mi još neki repromaterijali.
Treba da kupim i Posudu, a možda i stalak za sušionicu Časena (četkice za mutikašenje)
Jel, znači počnimo od početka liste, uopšte nije tačno da Nice guys finish last, i to zbog toga "ne postoji" kao poslovicaMa sve su to gluposti što napisa, pravo objašnjenje je da si ti tokom decenija uplastičio svoj mozak određenim teorijama, i onda ti susret sa realnošću i realnim ženama a ne nekim prototipovima, predstavlja šok za organizam
Sexgzyyyyyy("Ti si pseći izmet draga.")
Auu Pa kako toEjOSi glasala protiv oduzimanja imovine ruskim oligarsima. Kensl
Da, iskreno rečeno zaboravio sam zašto je "Just be a sadist, bro" teorija nevalidnaSexgzyyyyyy
Eto vidiš, teorija potvrđena, žene vole da su subhuman
Nice guys su fini jer je to kompenzacija za nemanje ničega drugog u ponudi, a najčešće psihološka kontrastrategija za duboku gorčinu povodom ženskog rodaJel, znači počnimo od početka liste, uopšte nije tačno da Nice guys finish last, i to zbog toga "ne postoji" kao poslovica
Potpuna laž. Mainstream whitewashuje ponašanje žena, da ne bi ispalo sledeće:Nice guys su fini jer je to kompenzacija za nemanje ničega drugog u ponudi, a najčešće psihološka kontrastrategija za duboku gorčinu povodom ženskog roda
Ne, zavisi ko kaže toMoid: "Prelepa si. Šta mogu da učinim za Tebe?"
Foid: "Doviđenja dosado."
EjOSi glasala protiv oduzimanja imovine ruskim oligarsima. Kensl
A ona je bila za "ukidanje kirije"To je stara vest od proletos.
Pa kao, jeste za Ukrajinu, glasa za pomoći, za sve ostale sankcije Terorusiji etc i jeste za to da oligarhe treba goniti, al kaže da je taj zakon opasan presedan za potencijalnu zloupotrebu ovlašćenja Predsednika koji bi tako mogao da konfiskuje privatnu imovinu i slučajnih prolaznika.
Znači kad pročitamo "Ja sam sapioseksualka" to je onda netačno nego je ona u potrazi za ČadomTaj temelj čadstva mora da postoji u nekom obliku
Auu Pa kako to
Otkad je ona za vlasnička prava
Ne znam, meni se **** od sapioseksualkiZnači kad pročitamo "Ja sam sapioseksualka" to je onda netačno nego je ona u potrazi za Čadom
Dobro znači tip mora da bude Zgodan da bi imao uspehaNe znam, meni se **** od sapioseksualki
Mislim, svakako da se ne sme biti glup, ali samo biti intelektualac naprosto nije dovoljno za atrakciju
ni ti ljevicari nisu sto su nekad, dok je Koba vedrio i oblacio to se znalo, upadnes coveku u kucu, uzmes tri sobe i kupatilo, njemu ostavis kiblu i krevetEjOSi glasala protiv oduzimanja imovine ruskim oligarsima. Kensl
Pa ne znam, dešava se da se ljudi na svašta pale, evo ja na Kventina. Ali on ima neko čadstvo u sebiMeđutim pojedine PUA kompanije su u moje vreme (2015) izbacivale spotove gde u stvari sub-5 instruktori imaju dosta uspeha
Kao što vidiš sve je to vrlo zamršeno.Pa ne znam, dešava se da se ljudi na svašta pale, evo ja na Kventina. Ali on ima neko čadstvo u sebi
Pa da, izvor tvojih moždanih grčeva je u pokušajima da pronađeš Veliku teoriju odnosa između polova, a to ne može. Ima nekih zakonitosti (većina žena će bežati od lika koji se u nekom razumnom vremenskom roku ne pokaže kao sposoban) ali sve ostalo je fleksibilnoKao što vidiš sve je to vrlo zamršeno.
"Treba istovremeno da bude 190 cm, fini ali ne previše, da voli pse, ali i da podriguje, ne bi li neki 2/10 akrep ovlažio."
Ima i nastavak.Pa da, izvor tvojih moždanih grčeva je u pokušajima da pronađeš Veliku teoriju odnosa između polova, a to ne može. Ima nekih zakonitosti (većina žena će bežati od lika koji se u nekom razumnom vremenskom roku ne pokaže kao sposoban) ali sve ostalo je fleksibilno