Dakle pitanje je glasilo :"Gde hoćeš da te vodim večeras" gde bukvalno postoje tri opcije za odgovor pod a nigde, pod b negde i pod c, a meni lično najdraža opcija kad je ljubav u pitanju, bilo gde. Da li se na taj odgovor čeka četri sata, dok se dobijaju odgovori na neke nebitne poruke ali se baš ta ne vidi? I to odgovor u formi pitanja "Zar ti nisi u gradu sa drugaricom?". Išla sam na ručak posle posla i čim te pitam znači da nisam, niti planiram. Dakle dobijem odgovor u formi pitanja u trenutku kad nema ni g od grada jer je kasno, plus se priča vodi na drugu stranu, tzv. njegovu vodenicu, koju ja iskuliram jer jutro je pametnije. Ujutru, pošto mi je presmešno pitanje koje počinje sa zar a koje pretpostavlja da neko sedi s nekim u kineskom, da Nono, kineskom restoranu do u noć, napišem mu i presmešniu situaciju zbog koje smo se drugarica i ja ismejale a to je da je zapravo u tom kineskom restoranu sedela ženska osoba koja je pila pivo. Ta scena je imala više comic elemenata iako jeste u suštini tužna. Dakle Kinez koji nespretno priča srpski i flešira govoreći pet, pet, ona naručuje dva piva odjednom, on se bunio jer je brojao prazne flaše kojih je bilo pet. Smešno je da se neko ušteka u kineski restoran da pije, smešno je da joj uopšte ne sklanjaju prazne flaše, smešno je da ona naručuje dva odjednom i odličan link koji vodi ka njegovom pitanju koje počinje sa zar. Da li se nasmejao? Ne. Rek'o je da nisam ta ženska osoba ja. Ja? Alo e, na šta ti ličim pod a, a onda kada ti kažem naravno da ne, sledi tvoja neverica, nešto ti sad i ne verujem, kaže. Pa raskid kao vrata, bajo moj. Poćutala sam nekoliko sekundi dok je mozak prebrojao sve crvene zastavice i doneo odluku. Možda je nekom smešno da ovde "eskalira" ali kao što neka od narodnjakinja kaže opraštam ti, onda se nalupava tipa floru i faunu, ali neću sitnice. Pa neću sitnice. Mi nemamo flow, mi ćemo tako stalno da nemamo flow, naročito zato što dok se mi ovde sprdamo s Pitersonom njemu je on skroz super. Dok se popeglaju sve te razlike među nama ja sam već matora koja je problem videla mnogo ranije ali eto s četeres raskida.