gost 437708
Aktivan član
- Poruka
- 1.065
slab ti je izborNađite mi šta liči na štitastu, trebam li jesti leptiriće?
ili leptire ili orah
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slab ti je izborNađite mi šta liči na štitastu, trebam li jesti leptiriće?
jesi li se snašao?
Iz Rumunije samo Ciorana
Orah je za mozakslab ti je izbor
ili leptire ili orah
znači ne jedu biljke, već ih žderu sineIma li nesto sladje od prezira kojeg moja bakuta gaji prema veganima, iliti kako ona kaze biljozderima
pa jedino on podseća na štiitnu, pored mozgaOrah je za mozak
Jedino sto me podseca na stitastu sem leptira je rorsahova mrljaOrah je za mozak
Pa da, odvratne zderonjeznači ne jedu biljke, već ih žderu sine
Ima li nesto sladje od prezira kojeg moja bakuta gaji prema veganima, iliti kako ona kaze biljozderima
krive kare za cure stareDino Merlin nije za slusanje.
Sad ti slusam Krive Karte -samo sto nisam pocela da placem. Jezivo.
Brzo se prebacih na Jaleby baby da vratim mood.
Dino Merlin nije za slusanje.
Sad ti slusam Krive Karte -samo sto nisam pocela da placem. Jezivo.
Brzo se prebacih na Jaleby baby da vratim mood.
Ima tu nečega.Jednom se nas četvorica drugara vozila kolima. Vozi drugar, ja sedim pozadi. Na radiju kreće "Kad si rekla da me voliš". Ovaj što sedi sa mnom pozadi odjednom viknu "Promeni". A ovaj što vozi će mu "Što brate, dobra pesma". Drugar pozadi insistira. Vozač pita drugara na suvozačevom dal da promeni, on kaže ne. Pita mene, reko ja sam Švajcarska ovde matori.
Međutim ovaj pozadi poče da viče, naljuti se čovek. I drugar vozač promeni. Pitam ga koji ti je rac brate, msm nije da sam i ja najveći fan Merlina, al jel ga toliko mrziš baš? A on će - ne brate, nego da je nastavila ta pesma, počo bi da plačem kao pizdah.