stugots
Čovek
- Poruka
- 37.334
Merlin ima nekoliko pesama koje me nerviraju, ali jedna odskače - Mjesečina
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekako me drazi intuitivna nasluta da su ti slager pevaci ljubavnih baladica uglavnom pićketine od ljudi, od Akija Rahimovskog, preko Tonija Vecetinskog i Grase, do Merlina. Mnogo glasno insistiraju na dobroti etc. Jedino je Oliver car.
Jel on peva i "Vremena su Kokuzna, a ti si baksuzna."Merlin ima nekoliko pesama koje me nerviraju, ali jedna odskače - Mjesečina
Hrvatski pop me ne radi.Nekako me drazi intuitivna nasluta da su ti slager pevaci ljubavnih baladica uglavnom pićketine od ljudi, od Akija Rahimovskog, preko Tonija Vecetinskog i Grase, do Merlina. Mnogo glasno insistiraju na dobroti etc. Jedino je Oliver car.
Njega nisam slusa, ali posto je dalmatinac, verujem da jesteI Džiboni
Hrvatski pop (a i vecina tog tipa) be like "zene, vidite me kako sam romantican i dobar covjek, mogu li sad da Vas _____?"Hrvatski pop me ne radi.
Ne gadja me u zicu. Previse mi je njanjavo.
Merlin izaziva suicidalne misli i razara nervni sistem.
Ti si jako strpljiva osoba, svaka cas'Pogledala sam 10. min Utiska i ne mogu vise.
Jel on peva i "Vremena su Kokuzna, a ti si baksuzna."
Njega nisam slusa, ali posto je dalmatinac, verujem da jeste
Obim lobanje 19 inča
A ima li negativnih karakteristikaObim lobanje 19 inča
kako iz dna duse mrzim ove patike
Stooo, meni su tako prirodne (nosio sam ih na fizicko), kao da nam kroz njij projavljuje "uz vas sam narode serbski, vijekovima potlaceni"kako iz dna duse mrzim ove patike
Baš ti gledam kako Karl Runefelt (još jedan Šved) pazari patikekako iz dna duse mrzim ove patike
da,
ima Oliver poneku za emotivna raspadanja: "Kad mi dodjes ti.."etc
ne znam, gajim neku neobjasnjivu averziju prema tom brenduStooo, meni su tako prirodne (nosio sam ih na fizicko), kao da nam kroz njij projavljuje "uz vas sam narode serbski, vijekovima potlaceni"
a idi breSkoro mi iskoči na yt ovaj nastup iz neke emisije
Baš je lepa ova Zrinka
Jao, ovu verziju san slusa nebrojano putaSkoro mi iskoči na yt ovaj nastup iz neke emisije
Baš je lepa ova Zrinka