Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedini gori od tog sadiste su oni koji u ovakvim situacijama kazu "nasiljem se nifta ne vesava" i drkaju na same sebe zbog te recenice.

Psihopatija se ne leci, i u sustini jedini nacin je zatvoriti ove ljude dozivotno ili ih ______.
a realno sutra će biti direktori kompanija ili postići vrtoglave političke visine...

Феноменолошки, ако си некад искусио/ла крај неке велике љубави.

Али узми као пример неки комадић шљунка на далеким обалама Тахитија. Не знаш ништа о њему, ни да ли је фиктиван или постоји; од кад постоји; зашто је ту; где је сад; кад си га задњи пут видео; шта му се спрема, шта му спремаш или намераваш гледе њега итд - не само да не знаш него и не желиш да знаш. Укратко, незаинтересован си.

Са друге стране, објекат твоје мржње и објекат твоје љубави, чак и кад нису исти објекат раздвојен временом, често имају твоје пуно интересовање! То су, дакле, две много сличније перспективе у твојој свести.
Možda...ipak ja već dugo vremena ne mrzim i ne planiram mrziti, ali prijezir i ravnodušnost je česta

Screenshot_20221014-145614~2.png

🤭

i vikao sam na jednu babu za volanom
otje baba umene pa totie
i ja nehtedo da je pustim no joj dado zvucni signal da nemere
i ona tu poce da se ljuti nesto
a jeli baba
tako !?

i ja lepo u sred raskrsnice stadoh
i drzah babu dok joj nije semafor zarumeneo
i onda lepo uz zvucni signal izvinjenja onima iza babe nastavih pravo i tjao

Ljubitelji životinja smaraju

/nepopularna istina
Ne moraš da voliš koale ili brineš o slonovima na Talandu da bi ti bilo ogavno sadističko iživljavanje nad mačetom

To se samo u ograničenim glavama nekolicine prekopčalo da ako ti je odvratna ljudska psihopatija prema životinjama to znači da mrziš ljude

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back