- Poruka
- 85.646
kako lepo kazes huras <3Pa evo da ti odgovorim hoće li biti litija: 'oće qwrac
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako lepo kazes huras <3Pa evo da ti odgovorim hoće li biti litija: 'oće qwrac
Zato što CFS nije nedostatak snage u tom smislu (i zato nijedan suplement za energiju ne pomaže), već previše zarobljenog hroničnog survival stresaKako to da imam cfs, a ne mogu da spavam, mislio sam da ce bar to biti benefit
lepo uzme da pie antidepresive i unisti hormone stresaZato što CFS nije nedostatak snage u tom smislu (i zato nijedan suplement za energiju ne pomaže), već previše zarobljenog hroničnog survival stresa
Zato se i kaže 'tired but wired'
Da, taj osecaj istovremene preumorenosti i nervne napetosti, taman toliko da ne mogu da radim nista osim da lezim, a nisam u stanju da zaspim. Kao neka Tantalova muka.Zato što CFS nije nedostatak snage u tom smislu (i zato nijedan suplement za energiju ne pomaže), već previše zarobljenog hroničnog survival stresa
Zato se i kaže 'tired but wired'
Pa znam okidac. Uvek je neki stresan dogadjaj van moje kontrole.Znaš li svoje okidače, jel samo stres, ili i hormoni, kućna hemija, alergeni, itd?
Ljute papričice..Da? Šta te uzbudilo?
I ne reče ništa konkretno za moj džip.Da? Šta te uzbudilo?
Ćao, dobro sam, naspavano i spokojno.tjao @Smorisha
kako si mili ? sta ima novo u tjivotu
Ja imam isto problema sa glavoboljama zbog sinusa i kosinusa.Od tinejdž doba imam problem sa glavoboljama, u poslednje vreme su zaista minimalne, zbog treniranja. A kad se dese, posao mi završi Brufen sirup. Onaj što mi je apotekarka rekla da je za decu, ali na njemu piše 6+, tako da ne vidim problem. Mislim da je sve bolje u tečnoj ili sublingvalnoj formi, jer zaobilazi brojne procese, a drugom slučaju i stomak.
Znaš li svoje okidače, jel samo stres, ili i hormoni, kućna hemija, alergeni, itd?
Ja sam zbog tebe otkrio kofeinske pilule.A kad se dese, posao mi završi Brufen sirup
Bilo bi kul da je paganizam.Zašto se kod vas koristi izraz - Ludi kamen?
Silovatelji.Pa trebalo bi neke litije u znak protesta da budu, to je njihova poenta valjda, zaštita porodičnih antisilovateljskih vrednosti, itd? Oće li biti?
Ćao, dobro sam, naspavano i spokojno.
Rešio sam da kupim džipčić.
Hyundai Tucson.
Pogledajte prilog 1229852
Disagree ja samo gledam nosić i guzzicu kod motokotača.znas sta mili
da te naucim nesto
kola samo nemacka i to samo bmw vw audi i mercedes
sve ostalo tjao
Srce radi ritam tam tam sve drugo je manje važno, ne želim pevati ne želim plesati...Meni telo reaguje na stres. Srce lupa, ubrzano posedi kosa i tako to.
U sustini moj moto je bolje biti neurotican nego psihotican.
ni1 ni2Silovatelji.
Smrtna kazna ili kastracija?
Your position?
Disagre ja samo gledam nosić i guzzicu kod motokotača.