gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Moraš da jedeš više ili da stavljaš kamenje u džepoveJesam ja sam vrlo krhka čak i šećerna vuna je za mene Tyson Fury
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš da jedeš više ili da stavljaš kamenje u džepoveJesam ja sam vrlo krhka čak i šećerna vuna je za mene Tyson Fury
Druga, realnija opcija je da mi kucno dostavljaju svaku potrebstinu pa mi onda i ne treba crvotocina da se prebacim, sto se vec masovno desava u domovima mnogih softver inzenjera npr. Ti ljudi zive utopijski san.Da, teleportacija je bio san i mog saradnika na planu besmrtnosti, Ale___ ___.
Ali za sad imamo konje i čeze (Airbus 320 na mlavi)
I dalje nista, jbgLiberate tutetem ex infernis!
Putovanje ume biti zabavno, ja imam 40 piknika koji su me koštali zbirno €157,000Druga, realnija opcija je da mi kucno dostavljaju svaku potrebstinu pa mi onda i ne treba crvotocina da se prebacim, sto se vec masovno desava u domovima mnogih softver inzenjera npr. Ti ljudi zive utopijski san.
To je bacen novac, bolje da si otvorila izdavacku kucu uz mene kao Generalnog UrednikaPutovanje ume biti zabavno, ja imam 40 piknika koji su me koštali zbirno €157,000
VrisakTo mi je rekao i jedan Gospodar danas, check it out
Pogledajte prilog 1229678
Jel znaš sevdalinku od Cvajpaka "2 of amerikaz most wanted"
Ne znam napamet ali vjerovatno znam.Jel znaš sevdalinku od Cvajpaka "2 of amerikaz most wanted"
Meni najviše šmeka ima ovaj Hyundai Tucson. Nosić mu je savršen i po mom ukusu.Koji auto da kupim
Samo predloge za džip primam