gost 439576
Iskusan
- Poruka
- 5.908
Porsche Taycan se ne slaze.Ne postoji postmoderni auto, auto kao takav je asocijacija za Forda i taj period, postmoderni su ti bajsevi, elektricni trotineti etc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Porsche Taycan se ne slaze.Ne postoji postmoderni auto, auto kao takav je asocijacija za Forda i taj period, postmoderni su ti bajsevi, elektricni trotineti etc
Več sam u posedu bajsa Scott ContesseNe postoji postmoderni auto, auto kao takav je asocijacija za Forda i taj period, postmoderni su ti bajsevi, elektricni trotineti etc
Moze ako je elektrika ili solarni pogon, ovi zagadjivaci ce izumreti kroz 20 god
Da, strasno, izgleda kao Elefant MenVeč sam u posedu bajsa Scott Contesse
Inače od kada postoji ona abominacija bicikle sa motorom
Prelepo. Moje omiljene limimalne lokacije su napušten bazen i aerodrom (mada mnogima aerodrom nije liminalni nego tranzitni prostor, ali meni je liminalni)
Neki taj termin protežu i na psihička dešavanja, npr ono vreme buđenja, kad smo jednom nogom u snu a drugom u javi
Ne znam može li paraliza sna da bude isto? Šta mislimo o paralizi sna?
Pre neki dan sam imala jednu, bilo je dosta užasno jer sam imala punu svest ko sam, šta sam, gde sam, itd, ali da istovremeno ne mogu da mrdnem prst... izgleda da mi zaista ne možemo da mrdnemo prst dok neki dublji telesni centri u nama ne odobre
Evo sad od razmišljanja o tome nadah sebi anksioznost, bravo ja, uvek si imala talenat
Drugarica pri paralizama viđa i neke utvare. Ne razumem kako je to neophodno
Zar nije dovoljno što ne možeš ni sopstveni prst da pomeriš, treba još neka beštija da ti džedži na plućima
Osim toga odvratno je i iz atletskih razloga. Zar nije poenta bicikle da je voziš sopstvenim nogamaDa, strasno, izgleda kao Elefant Men
Ne postoji postmoderni auto, auto kao takav je asocijacija za Forda i taj period, postmoderni su ti bajsevi, elektricni trotineti etc
Da, ali i poenta kola je da ti njima upravljas i taj osecaj koje ti upravljanje pruza, medjutim Ilon Mask nas razuverava polakoOsim toga odvratno je i iz atletskih razloga. Zar nije poenta bicikle da je voziš sopstvenim nogama
Dobro, zaboravio sam da kazem da je Tesla&co izuzetakМој бивши дечко из Чешке вози електро шкоду.
То је Постмодерни Прометеј аутомобила.
Naravno da je na struju:Moze ako je elektrika ili solarni pogon, ovi zagadjivaci ce izumreti kroz 20 god
Dobro, zaboravio sam da kazem da je Tesla&co izuzetak
Da, ali Srbi su i dalje u fazi evolucije u kojoj kad im neki drlog iz 77. ne prodje na tehnickom dozivljavaju to kao nepravdu i 'suju i boga i zemlju.Naravno da je na struju:
Da ali nešto prejako vuku ti e-automobili.У Немачкој их људи стварно доста возе, електро опели, фолксвагени, шкоде. Имаш свугде могућност за пуњење.
Коштају око 30 000 евра, али ако узмеш у обзир да већина људи (из неке средње класе) већ возе ауто који вреди око 10 000 евра, ако додаш још 5 из џепа и узмеш кредит од 15 000 евра на 4 године, изађе ти око 300 евра месечно, што је скроз ОК с обзиром да:
1. Не плаћаш више скупу путлерову и арапску дино-саурино супу, већ пуниш на електро станицама које су бесплатне.
2. Ослобођен си трошкова регистрације и пореза.
Voleo bih da postoji neka crvotocina koja ce me instant prebaciti sa lokacije A na lokaciju B, sto me podseca na film Brazil kad slicnom metodom salju ona pisma ili sta vec.У Немачкој их људи стварно доста возе, електро опели, фолксвагени, шкоде. Имаш свугде могућност за пуњење.
Коштају око 30 000 евра, али ако узмеш у обзир да већина људи (из неке средње класе) већ возе ауто који вреди око 10 000 евра, ако додаш још 5 из џепа и узмеш кредит од 15 000 евра на 4 године, изађе ти око 300 евра месечно, што је скроз ОК с обзиром да:
1. Не плаћаш више скупу путлерову и арапску дино-саурино супу, већ пуниш на електро станицама које су бесплатне.
Da ali nešto prejako vuku ti e-automobili.
Neki me vozio u Stokholm, i ja okrenem glavu na zadnjem sedištu, a ovaj Gas, i posle meni ode vrat.
Voleo bih da postoji neka crvotocina koja ce me instant prebaciti sa lokacije A na lokaciju B, sto me podseca na film Brazil kad slicnom metodom salju ona pisma ili sta vec.
Da, teleportacija je bio san i mog saradnika na planu besmrtnosti, Ale___ ___.Voleo bih da postoji neka crvotocina koja ce me instant prebaciti sa lokacije A na lokaciju B, sto me podseca na film Brazil kad slicnom metodom salju ona pisma ili sta vec.
Vidim da sam ga stiklirao kao odgledanog, ali se ne secam nicegАли и на филм Ивент Хорајзон.
Буди пажљив шта желиш!
Pa draga kako te tako lako ispresavija da nisi od šećerne vuneDa ali nešto prejako vuku ti e-automobili.
Neki me vozio u Stokholm, i ja okrenem glavu na zadnjem sedištu, a ovaj Gas, i posle meni ode vrat.
Hahahha citam ovo i zacenuh se.У Немачкој их људи стварно доста возе, електро опели, фолксвагени, шкоде. Имаш свугде могућност за пуњење.
Ja uskoro skidam Đanu iz tehničkog pregledaDa, ali Srbi su i dalje u fazi evolucije u kojoj kad im neki drlog iz 77. ne prodje na tehnickom dozivljavaju to kao nepravdu i 'suju i boga i zemlju.
Vidim da sam ga stiklirao kao odgledanog, ali se ne secam niceg
Jesam ja sam vrlo krhka čak i šećerna vuna je za mene Tyson FuryPa draga kako te tako lako ispresavija da nisi od šećerne vune