момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.261
Nista nisam imao od tih izmenjenih stanja, zao mi je sto ce mi zivot biti uskracen za to, a svima oko mene nece
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmisljam da malo vrele vode sipnem u preostali soc od kafe 3, a za kafu 4
To je skaredno, treba prosto da kupiš neku kafe-mašinu, sad su pristupačneRazmisljam da malo vrele vode sipnem u preostali soc od kafe 3, a za kafu 4
Rejtuj moju tehnologiju kako da znam da li treba još da spavam:Prelepo. Moje omiljene limimalne lokacije su napušten bazen i aerodrom (mada mnogima aerodrom nije liminalni nego tranzitni prostor, ali meni je liminalni)
Neki taj termin protežu i na psihička dešavanja, npr ono vreme buđenja, kad smo jednom nogom u snu a drugom u javi
Ne znam može li paraliza sna da bude isto? Šta mislimo o paralizi sna?
Pre neki dan sam imala jednu, bilo je dosta užasno jer sam imala punu svest ko sam, šta sam, gde sam, itd, ali da istovremeno ne mogu da mrdnem prst... izgleda da mi zaista ne možemo da mrdnemo prst dok neki dublji telesni centri u nama ne odobre
Evo sad od razmišljanja o tome nadah sebi anksioznost, bravo ja, uvek si imala talenat
Drugarica pri paralizama viđa i neke utvare. Ne razumem kako je to neophodno
Zar nije dovoljno što ne možeš ni sopstveni prst da pomeriš, treba još neka beštija da ti džedži na plućima
Sramota me da u 11 kuvam kahvu, hocu samo aromu, a za to ce mi ovo biti dovoljnoSkuvaj normalnu kafu
Sramota me da u 11 kuvam kahvu, hocu samo aromu, a za to ce mi ovo biti dovoljno
Blagiš si ga tebi!Možda ću i ja
Ali ne tako dobroTo je kao da nemaš vode i onda moraš da piješ pišaćku
Sutra vest: Dragan J mucki silovan ispred maticne redakcijeDoduše nije momak u pitanju, ali zaista lijep snimak.
Da, BAŠ SVI oko tebe će imati nadnaravna iskustva, samo TI NENista nisam imao od tih izmenjenih stanja, zao mi je sto ce mi zivot biti uskracen za to, a svima oko mene nece
Pa svi su imali bar lucidan san, ne znam coveka koji nije, dok ja ne mogu da se setim nijednogDa, BAŠ SVI oko tebe će imati nadnaravna iskustva, samo TI NE
Sve je već spremno.Sutra vest: Dragan J mucki silovan ispred maticne redakcije
ovde i kafetina i koka kola
A sinhronicitetPa svi su imali bar lucidan san, ne znam coveka koji nije, dok ja ne mogu da se setim nijednog
Ma to ne racunam, to su neke slucajnosti koje mi ne ukazuju ni na sta, nikad nisam profitirao od njegaA sinhronicitet
Što bi rekla moja sestra, komaMa to ne racunam, to su neke slucajnosti koje mi ne ukazuju ni na sta, nikad nisam profitirao od njega
Nije problem u pristupacnosti nego u mrzovolji, mada odustao sam i od te ideje, solju cu oprati sutra najverovatnijeTo je skaredno, treba prosto da kupiš neku kafe-mašinu, sad su pristupačne