gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
A ja da mi se ne sviđaš i nikad nećešpa iepote ia sam javno obelodanijo da mi se djas
sta
U svetlu te spoznaje te molim da odjebeš, odavde pa na dalje je harasment
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja da mi se ne sviđaš i nikad nećešpa iepote ia sam javno obelodanijo da mi se djas
sta
Dovoljno će biti da prestaneš da me taguješ i da pišeš pp-ove, hvalamsm sta sad treba zbog toga da svahu tvoju rech i misao istetoviram u dushu
'el si ti kamenorezac?kao neki mermer tretje klase
dobar mermer kad se tuca otpadaju mali komadici
a los udaris i on se prepolovi :O
ne, ali mie poznavanje materiala struha br1'el si ti kamenorezac?

Moja sestra kad sam je pitala za utiske sa Prajda i jel bilo litijaša: nose ikone, unose ti se u facu preteći, i viču gde ste pošli ******Ne vidim problem sa realnoscu da litijasi nikome ne bi nedostajali![]()

Pa da. Resis se probiotikom tog proliva, resio si se 80% zdravstvenih tegoba sirih narodnih masa.Zato od vajkada povezujem Litije s proljevom
Pa dajPa pređi na iPhone.
Imam ja neke možda za bacanje etc.
Malo je zinuo od pada na podPa daj
Ne ne to je striktno awereness protest oko Muških Anusa kojima je opsednut njihov volođaZna li se šta litijaše li litijaši sad sa ženama, ovo protivu silovatelja, protiv batina i straha, itd
Ne znam, znam samo da je ona neka Jelena bila u fazonu da je Čeda (Čedomir Jovanović) nula od litijaša jer prebio ženu etc. Međutim, meni je to litijaš parekselans.Zna li se šta litijaše li litijaši sad sa ženama, ovo protivu silovatelja, protiv batina i straha, itd
Kao sto rekoh, nikome ne bi nedostajali. A sta im zelim, msm da sam vrlo jasno rekla u danima nakon prajda. Ali, ono sto je cudesno, mentalni sklop litijasa ispunjava smradne kriterijume i po mnogim drugim pitanjima kojih se normalan covek stidi, tako da bi drustvo dugorocno moglo samo da ima koristi kad bi naslo neki probiotik za taj problem.I šta sad, udariti šamar takvoj spodobi koja ti ulazi u lični prostor je jednako njihovom nasilju
Aj ništa ondaMalo je zinuo od pada na pod
U pitanju je Petica iz 2012
A sto da protestuju protiv sebe, vodja im osudjeni nasilnik, porodicno nasilje ofcZna li se šta litijaše li litijaši sad sa ženama, ovo protivu silovatelja, protiv batina i straha, itd
Čekaj ima i 6S beli samo nešto neradiAj ništa onda