gost 268930
Poznat
- Poruka
- 8.832
Rimljanima.Ali mi nismo Rimljani.Jer ima nesto novije,za drustvo u tranzitu.
Nisi, ali si čovjek baš kao i Rimljani..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rimljanima.Ali mi nismo Rimljani.Jer ima nesto novije,za drustvo u tranzitu.
Pa, pokoravaj se...ko ti brani?Rimmljanima 13,1. Свака душа да се покорава властима које владају; јер нема власти да није од Бога, а што су власти, од Бога су постављене.
Serpre, lonci...sta bilo...ako uspe, nije ni vazno.
Ja ih nisam lupao 90-ih, zato cu sada.
A jasno mi je da ima i mnogo parazita koji su nasli svoje "sise", pa im se ne isplati da ljuljaju camac...neka...sve ce to doci jednog dana na svoje mesto.
Samo mi je zao sto bez krvi ne moze da prodje.Oni kojima je dobro, ne bi dali svoje pozicije ni za zivu glavu!Oni kojima je lose, uzece te pozicije i po cenu zivota!
Moj san je da svi ljudi na svetu prodju kroz katarzu i shvate da kapitalizam nije sreca za svakog coveka.
Treba menjati sisteme, stalno i konstantno da bude samo: PROMENA
Svi ministri i poslanici, pa i predsednik republike ima da garantuje svojom imovinom za uspeh u svom resoru.
Onda ne bi bilo toliko onih koji bi dupe dali samo da budu na vlasti, i dolaskom na vlast da mu ne budu garantovana nista veca prava ili privilegije nego obicnim ljudima.
Ujednaciti zarade u drzavnom sektoru, a privatnici da garantuju likvidnost svojih kompanija jednakom vrednoscu svoje imovine.
Ukoliko propadnu, da se steta ima odakle nadoknaditi.
Tako svi krenu. Kažu, samo još jedan milion i neću više...)
Al kad se ruka jednom zavuče u taj džep, nema kraja.