Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koja sprawa je najbolja za butine, i gde se moze kupiti...
I po kojoj ceni?
Pozz

Zavisi šta zeliš da postigneš i koliko novca želiš da uložiš, ali moj iskreni savet ti je da probaš da vežbaš u kućnoj varijanti i to tako što ćeš sa leđima naslonjenim na zid spuštati se do polusedećeg stava i podizati se nazad u uspravan stav 4 serije po 15 do 20 ponavljanja , a da pri tom ne odvojiš leđa od zida.Na ovaj način ćeš proveriti sebe koliko jako želiš čvrste butine i da li će ti se isplatiti kupovine bilo kakve mašine, a mašina ima mnogo to nije nikakav problem samo prvo izguraj mesec dana sa ovom vežbom pa kad vidiš rezultate tek onda razmisli ponovo šta želiš stvarno jake butine ili samo da baciš novac !!

Trebalo bi da znas... cucanj, pored bench presa i mrtvog dizanja spada u osnovne vezbe snage, koje angazuje vise misicnih partija, tako da podsticu jacanje i napredak celog tela. Ja licno, ne volim da radim cucanj. vise volim na masini. Kad odradim cucanj imam osecaj kao da nemam kontrolu nad nogama, kao da gazim po jajima, he he he!

Ne samo to što si rekao ali što večina ne zna je da čučanj, benč, mrtvo dizanje, pregibanje, vojnički stojeći potisak NE samo da jačaju i rade više vrste mišića odjednom vec JAČAJU i tetive i ligamente.
Najbolja fondacija snage je kad se počne od kostiju.
I ovo je jedna od najvećih greška što ljudi prave. Zamenjuju ovakve vežbe sa izolacionim vežbama.

Ne samo to što si rekao ali što večina ne zna je da čučanj, benč, mrtvo dizanje, pregibanje, vojnički stojeći potisak NE samo da jačaju i rade više vrste mišića odjednom vec JAČAJU i tetive i ligamente.
Najbolja fondacija snage je kad se počne od kostiju.
I ovo je jedna od najvećih greška što ljudi prave. Zamenjuju ovakve vežbe sa izolacionim vežbama.

Zanimljivo...ja ovo nisam znala do sad....:D

Dobre su izolacione vezbe kad se postigne odredjeni napredak u snazi i masi. Onda izolacija, definicija oblikovanje....
Ni jedan covek nema iste genetske predispozicije za podjednak napredak u svim misicnim partijama. Zato kad se postignu neki rezultati, krece se sa forsiranjem partije koja zaostaje za ostalim misicnim grupama. Evo npr. ja nemam dobru genetsku predispoziciju za biceps, tako da mnogo vise paznje posvecujem bas njemu, da bi bio u proporciji sa ostalim misicima. U stvari novi vezbaci i ne mogu da znaju sta je slaba tacka sve dok ne postignu neki napredak i uoce koja partija ce biti najveci problem.

Laganija shpaga za unutrasnje butine ili ova spravica..zadnja loza je zadnji deo butine ili lista.
leg-magic.jpg

Imam 18 godina i visok sam 175 cm a tezak samo 59 kg.Nikako nisam mogao da se ugojim pa sam resio da kupim neke proteine... Kupio sam neki whey... Na njemu pise FORMULA 100 PROTEIN SUPREME-PROTEIN-CLASS pa onda pise manjim slovima 90% Whey-Protein High Biological Value.
E, sad da li treba da ga pijem svaki dan ili ne ? I u kojim kolicinama ?

Imam 18 godina i visok sam 175 cm a tezak samo 59 kg.Nikako nisam mogao da se ugojim pa sam resio da kupim neke proteine... Kupio sam neki whey... Na njemu pise FORMULA 100 PROTEIN SUPREME-PROTEIN-CLASS pa onda pise manjim slovima 90% Whey-Protein High Biological Value.

kad nemas uslove da koristis stalno proteine i ostale suplemente a hrana ti se svodi na katostrofani kvalitet e onda ti nema spasa jedino hemija moze da ucini nesto jeste da organizam ode u ku.... ali jeb... kad tad dolazis do neke granice kad osetis da ti fali nesto da bi te prebacilo na sledeci nivo.....
.......................................................................................................................................

ako si mrsav uzimaj amino, proteini ti zahtevaju vecu aktivnost

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back