UrosWasHere
Gost
- Poruka
- 1.264
Sale isto vazi i za tebe. Napisi sve obroke po danima koje si pojeo u predhodnih nekoliko dana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:Sale imas o tome ovde dosta, pa pronadji da vidis koliko je to stetno ustvari...
A masu mozes dobiti i na drugi nacin...
Primera radi... kreatin+glutamin+visokoprocentni protein ili jos bolje gainer(ako ti bas masa treba).
Naravno ovo su mnogo skuplji ali daleko prirodniji nacini.
I jos nesto, sve ovo bez dobrog odmora, sna, redovne i kvalitetneiskhrane i naravno vezbanja ne moze da funkcionise.
Pozdrav![]()
UrosWasHere:Goshu hocu da mi napises tvoje sve obroke u predhodnih 4-5 dana, pa cu ti onda reci kako se dobija masa i zasto je ti nisi dobio.
I te obroke napisi BEZ PRETERIVANJA, vec stvarno ono si pojeo.
Upravo sam precesljao pitanja i odgovore na toj temi, i nema nista slicno pitanju koje sam ovde postavio, pise naravno o raznoraznim programima, preparatima, vezbama... Neznam koliko sam bio jasan samojim pitanjem ali evo pojasnicu neke detalje. Znaci osoba o kojoj je rec, vezbao je par meseci u teretani pre nego sto je poceo sa koriscenjem proteina. Nakon toga je koristio taj cuveni ultra whey pro, kao sto rekoh oko 2 meseca, i pored toga je jeo prilicno kvalitetnu hranu, bogatu proteinima, hidratima...levrone:@goshu
Imas postove na prvoj strani (ostali sportovi/bodibilding)
Zato sto je tek krenuo u teretanu... Zato sto je mrsav... Zato sto njemu ne treba suva misicna masa... Zato sto mu je metabolizam brz verovatno... i jos mnogooo razloga...GoshuMaster:Upravo sam precesljao pitanja i odgovore na toj temi, i nema nista slicno pitanju koje sam ovde postavio, pise naravno o raznoraznim programima, preparatima, vezbama... Neznam koliko sam bio jasan samojim pitanjem ali evo pojasnicu neke detalje. Znaci osoba o kojoj je rec, vezbao je par meseci u teretani pre nego sto je poceo sa koriscenjem proteina. Nakon toga je koristio taj cuveni ultra whey pro, kao sto rekoh oko 2 meseca, i pored toga je jeo prilicno kvalitetnu hranu, bogatu proteinima, hidratima...
E sad po svemu sto je do sad pisano na temu bodybuildinga svaki covek bi za tih par meseci verujem dobio bar 300 grama da li ciste misicne mase ili sala. A on nije dobio ni jedan jedini gram. Jeste da dobijanje mase zavisi od programa vezbanja, ishrane i odmora to vec i svaki monitor zna,i tu nema sta, ali u ovom slucaju sve to nema smisla iako se on pridrzava vecine od tih stvari.
I jos jedna stvar, ako moze neko da mi objasni zasto taj whey pro nije za pocetnike >?< Hwala unapred

Bicu kratak...difovac:Evo da postavim neka pitanja za koja postoje razliciti odgovori,neki kazu jedno,drugi opet drugo...
1.Da li smije da se pije pivo dok se pije kreatin ili neki drugi suplementi?
2.Da li treba raditi trbusne misice kao i svake druge ili svakodnevno?
3.Koliko vremena posle treninga se misici hrane,ili preciznije,koje je to vrijeme za koje su oni najaktivniji u uzimanju materija koje su im potrebne?
Nije... Ovog sam lika nasao sasvim slucajno na netu. Ne znam kako se zove ali trbusnjacu su 10-kalevrone:Mare, jel' ti to Stan McQuay na sličici?![]()
ops: , ali planiram da ponovo pocnem.... jednog dana. 
Vi verovatno mozete da istrcite 100m za 12-13sec ili 1500m za manje od 5-6min,a staza od 15-20km vam je verovatno cista bozamile222:Lepo je sto je tema pomalo zazivela pa makar se javljali i oni koje bodybilding i ne zanima puno ipak treba uzeti u obzir svacije misljenje i osporavanje i pohvale i naravno ja se lako nosim sa takvim ljubomornim tipovima jer mnogi mi se dive i to je jedino sto mogu naravno i ovo detence od 75kg
je samo pokazalo svoju ljubomoru i drago mi je sto i on tezi da razvije svoju masu pa da bude velik i lep (kao ja)![]()
![]()
Naravno nije sve to tema ove teme pa zato vratimo se sportu tj Bodybildingu znaci trenutno me zanima da pricamo o programima ka sta kako radi koje su vam grupe misica najlakse za rad koje nisu tj. gde ide k'o po loju, a gde skripi pitajte pa ako neznam da vam pomognem verovatno ce se javiti neko ko zna to je i moja prvobitna zamisao bila kad sa otvarao temu "pomoc na putu"
Toliko o tome... Bench 110, cucanj sa 120 sa 2 puta nedeljno u teretani. Aj zdravoGoshuMaster:Moze li neko da mi objasni sledecu situaciju: Imam druga koji je visok oko 190cm i ima oko 65kg uzimao je dva meseca ultra whey pro, uzimao ga je 4 puta na dan po 100g, i nije dobio ni gram nakon 2 meseca. Da li je u pitanju metabolizam ili genetika ili... Nije jedini koga poznajem da ima problema sa dobijanjem mase, a verovatno i vi poznajete nekog sa sl. problemom.
idza:e ima li negdje da mi preporucite sajt gdje imaju programi za treniranje? mozda za kondicijonu spremu, izfrzljivost.... ne mora da budu vezani za teretanu!
Zavisi.difovac:2.Da li treba raditi trbusne misice kao i svake druge ili svakodnevno?