Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POP Mare:
Sale imas o tome ovde dosta, pa pronadji da vidis koliko je to stetno ustvari...

A masu mozes dobiti i na drugi nacin...
Primera radi... kreatin+glutamin+visokoprocentni protein ili jos bolje gainer(ako ti bas masa treba).
Naravno ovo su mnogo skuplji ali daleko prirodniji nacini.
I jos nesto, sve ovo bez dobrog odmora, sna, redovne i kvalitetneiskhrane i naravno vezbanja ne moze da funkcionise.

Pozdrav ;)

Ja sam skinuo prije nekoliko dana sa ovog foruma,ne znam tacno ko je to napiso,
program ishrane za 7 dana,i mislim da je to nemoguce ispratit,samo zadorucak 12 bjelanaca...
konjeske snicle-ne znam dje da ih nadjem u Herveg Novi al dobro,a za taj program mjesecno treba
da ti roditelj izdvoji cijelu platu,al naravno ako je neki direktor pa ima natprosjecnu platu.
Uglavnom jedem 4 puta dnevno,nekada i vise,nije da se bas pridrzavam redovno,al probacu nekako da se organizujem,i mnogo tecnosti pijem,svaki dan(soka).Sto se treninga tice,treniram i vise nego bi trebalo,nemam dobar apetit pa ne mogu da se najedem kako bi trebalo.
Aj vidjecu da uzmem kreatin+glutamin(ako mozes napisi mi koji koji visokoprocentni protein i gainer) posto se u to ne razumijem pa bolje da mi ti kazes sta da uzmem nego da mi neko uvali nesto.
Jos jednom Hvala puno,nadam se da nisam toliko dosadan al bolje da pitam!!!

@goshu
Imas postove na prvoj strani (ostali sportovi/bodibilding), koji će ti dati odgovor za tog mršavog...
@salee
Winstrol nije najštetniji steroid, najgori je metan...koji je i najdostupniji, pričali o njemu.
...
Predlažem onima koji su se tek uključili na forum da prvo pročitaju prethodne postove, da ne bude da moramo k'o papagaji da sve ponavljamo...

levrone:
@goshu
Imas postove na prvoj strani (ostali sportovi/bodibilding)
Upravo sam precesljao pitanja i odgovore na toj temi, i nema nista slicno pitanju koje sam ovde postavio, pise naravno o raznoraznim programima, preparatima, vezbama... Neznam koliko sam bio jasan samojim pitanjem ali evo pojasnicu neke detalje. Znaci osoba o kojoj je rec, vezbao je par meseci u teretani pre nego sto je poceo sa koriscenjem proteina. Nakon toga je koristio taj cuveni ultra whey pro, kao sto rekoh oko 2 meseca, i pored toga je jeo prilicno kvalitetnu hranu, bogatu proteinima, hidratima...
E sad po svemu sto je do sad pisano na temu bodybuildinga svaki covek bi za tih par meseci verujem dobio bar 300 grama da li ciste misicne mase ili sala. A on nije dobio ni jedan jedini gram. Jeste da dobijanje mase zavisi od programa vezbanja, ishrane i odmora to vec i svaki monitor zna,i tu nema sta, ali u ovom slucaju sve to nema smisla iako se on pridrzava vecine od tih stvari.

I jos jedna stvar, ako moze neko da mi objasni zasto taj whey pro nije za pocetnike >?< Hwala unapred

GoshuMaster:
Upravo sam precesljao pitanja i odgovore na toj temi, i nema nista slicno pitanju koje sam ovde postavio, pise naravno o raznoraznim programima, preparatima, vezbama... Neznam koliko sam bio jasan samojim pitanjem ali evo pojasnicu neke detalje. Znaci osoba o kojoj je rec, vezbao je par meseci u teretani pre nego sto je poceo sa koriscenjem proteina. Nakon toga je koristio taj cuveni ultra whey pro, kao sto rekoh oko 2 meseca, i pored toga je jeo prilicno kvalitetnu hranu, bogatu proteinima, hidratima...
E sad po svemu sto je do sad pisano na temu bodybuildinga svaki covek bi za tih par meseci verujem dobio bar 300 grama da li ciste misicne mase ili sala. A on nije dobio ni jedan jedini gram. Jeste da dobijanje mase zavisi od programa vezbanja, ishrane i odmora to vec i svaki monitor zna,i tu nema sta, ali u ovom slucaju sve to nema smisla iako se on pridrzava vecine od tih stvari.

I jos jedna stvar, ako moze neko da mi objasni zasto taj whey pro nije za pocetnike >?< Hwala unapred
Zato sto je tek krenuo u teretanu... Zato sto je mrsav... Zato sto njemu ne treba suva misicna masa... Zato sto mu je metabolizam brz verovatno... i jos mnogooo razloga...
Neka uzme neki mass gainer i kreatin i da viid kako ce da dobije masu za mesec-dva ;) I naravno neka vezba dobro i neka se odmara jos bolje :)

Moguce je da je to sto kaze levrone...
S druge strane, kazes da je on jeo kvalitetnu hranu. Ali KOLIKO je te kvalitetne hrane jeo?
Pre neki dan su me klinci iz skolskog vaterpolo tima pitali kako to da vezbaju a nikako ne mogu da se ugoje. Ja pitam koliko jedu, oni kazu jedu neverovatno velike kolicine hrane, a opet imaju po 60-ak kila. Kad sam ih ubedio da mi kazu sta su tacno te "neverovatne kolicine" hrane, ispalo je da je to mrsavi sendvic, kesice cipsa, dva-tri kolacica, jaje i mala cinijica pahuljica prepunih secera. I to su recimo tri obroka...

Evo da postavim neka pitanja za koja postoje razliciti odgovori,neki kazu jedno,drugi opet drugo...
1.Da li smije da se pije pivo dok se pije kreatin ili neki drugi suplementi?
2.Da li treba raditi trbusne misice kao i svake druge ili svakodnevno?
3.Koliko vremena posle treninga se misici hrane,ili preciznije,koje je to vrijeme za koje su oni najaktivniji u uzimanju materija koje su im potrebne?

difovac:
Evo da postavim neka pitanja za koja postoje razliciti odgovori,neki kazu jedno,drugi opet drugo...
1.Da li smije da se pije pivo dok se pije kreatin ili neki drugi suplementi?
3.Koliko vremena posle treninga se misici hrane,ili preciznije,koje je to vrijeme za koje su oni najaktivniji u uzimanju materija koje su im potrebne?
Bicu kratak...
1.Sme, ali ne da se ubijes od alkohola
2.Kao i svaki drugi misic
3.Treba ih nahraniti odmah posle treninga, a oni se izgradjuju najvise za vreme sna

Mare je naravno rekao sve tacno, a evo ja cu malko da dopunim.
Alkohol je jak diuretik, sto znaci da organizam lako dehidrira nakon konzumacije alkohola. Savrseno bi bilo da ne pijes uopste, ali posto me sigurno neces poslusati postoje neke alternative. Nakon burne noci kada dodjes kuci, popi STO VISE vode. Stvarno sto vise to bolje. Jes da ces u sred noci pisati kao oluk, ali nema veze. Takodje gledaj da se sledece jutro isto napijes vode. Ako treba na silu- na silu. Takodje sam citao da aspirin pred spavanje pomaze protiv mamurluka. Iskreno zasto- ne znam, ali svakako ne moze da skodi.

Trbusnjake ne treba raditi svakodnevo, ali ja misim da je idealno dva jaka treninga za stomak i jedan lagani. Ovo je po meni najbolja kombinacija za jacanje i oblikovanje stomaka. Nazalost ja je se sada ne pridzavam :( :oops: , ali planiram da ponovo pocnem.... jednog dana. :)

Kao sto nas dobri drugar Mare rece odmah nakon treninga. Treba unesti proteine koji se sto lakse vare. Najidealniji je whey protein. Pored proteina treba uneti i "brze" proste ugljene hidrate(glukoze- dekstroza), koji ce podici nivo glikogena tj. poboljsati(ubrzati) transport hranjivih materija.

mile222:
Lepo je sto je tema pomalo zazivela pa makar se javljali i oni koje bodybilding i ne zanima puno ipak treba uzeti u obzir svacije misljenje i osporavanje i pohvale i naravno ja se lako nosim sa takvim ljubomornim tipovima jer mnogi mi se dive i to je jedino sto mogu naravno i ovo detence od 75kg
je samo pokazalo svoju ljubomoru i drago mi je sto i on tezi da razvije svoju masu pa da bude velik i lep (kao ja) :D :D
Naravno nije sve to tema ove teme pa zato vratimo se sportu tj Bodybildingu znaci trenutno me zanima da pricamo o programima ka sta kako radi koje su vam grupe misica najlakse za rad koje nisu tj. gde ide k'o po loju, a gde skripi pitajte pa ako neznam da vam pomognem verovatno ce se javiti neko ko zna to je i moja prvobitna zamisao bila kad sa otvarao temu "pomoc na putu"
Vi verovatno mozete da istrcite 100m za 12-13sec ili 1500m za manje od 5-6min,a staza od 15-20km vam je verovatno cista boza :?: Toliko o tome... Bench 110, cucanj sa 120 sa 2 puta nedeljno u teretani. Aj zdravo

WINSTROL (Stanozolol) 50 mg/cc ili 2 mg tablete. Veoma je popularan steroid, derivat je DHT-a. Relativno je nisko androgen, i ne aromatizuje. Umereno je toksičan za jetru. Retko se javlja retencija vode ili kakav drugi sporedan efekat. Zajedno sa Primobolanom ili Parabolanom uzima se radi oblikovanja. U kombinaciji sa testosteronom može biti veoma efikasan u sticanju mase i snage. Dosta je korišćen među ženama, ali može izazvati virilizaciju. Po prestanku uzimanja veći deo mase i snage ostaju. Injekciona forma je bolja od oralne. Mora se davati bar 2 puta nedeljno. Uobičajene doze su od 3-5 cc nedeljno, a za žene 1-2 cc. Tablete se uzimaju 16-30 mg dnevno, a za žene 4-8 mg. Poslednjih godina je dosta falsifikovan. Originalni preparat je dosta teško naći na tržištu SAD.

toliko o winstrolu,a mislio si na naposim,moze da se koristi zajedno,za naposim treba zastita liv 52 ili leprotek...moj savet ako ne poznajes materiju ili nisi profecionalac nikako ne pomisljaj na AAS..ili dooobro prouci literaturu,raspitaj,razmisli pa onda odluci na takav korak..

GoshuMaster:
Moze li neko da mi objasni sledecu situaciju: Imam druga koji je visok oko 190cm i ima oko 65kg uzimao je dva meseca ultra whey pro, uzimao ga je 4 puta na dan po 100g, i nije dobio ni gram nakon 2 meseca. Da li je u pitanju metabolizam ili genetika ili... Nije jedini koga poznajem da ima problema sa dobijanjem mase, a verovatno i vi poznajete nekog sa sl. problemom.

znas li koliko treba da unese proteina da bi napredovao toliki covek,to je mnogo hrane ali ko zna kakav je njegov metabolizam,zato je kompleks dobar B vitamina regulise metabolizam..u sustini za svaki napredak mora ishrana da igra glavnu ulogu,jer ako nesto zelite na brzinu,tako ce isto to da nestane..zato jaka ishrana i napredak je neizbezan..nema pravilo za koju kategoriju vezbaca je whey,samo sto je interes firme da ga koriste iskusniji,vise ga trose i veca je prodaja...u principu svi pro vezbaci vise se baziraju na aminokiselinama nego samim takvim preparatima

difovac:
Zavisi.
Svaki covek ima ovde svoje misljenje. Ja cu ti reci moje misljenje.

Radi trbusni trening najmanje 3 puta nedeljno. Posle budjenja je dobro vreme, pre tusiranja.
Napravi rutinu, pa da bude nesto sto automatski radis. Redovan trening je kljuc za trbusnjake.

Trbusni trening u generali je najgori izvrsni trening. Ljudi imaju mentalitet da rade 40-50-100 ponavljanja i navaljuju kroz serije da sto pre urade, varaju sto vise moguce da bi vezbe bile sto manje bolnije.

To nije nesto sto ti zelis.

Sto jaca vezba, vise sagorevanja & bola produktujes, vise je efektivnije. Ako se naravno pravilno izvodi.
Preporucujem drzanjem 20 - 30 ponavljanja ali radeci ih na pravilan nacin kao sto sam opisao.

Radjeno kontrolisano, sporim nacinom, dok skoncetrisavsi se na pokrete ce prouzrokovati maksimalne rezultate za vreme rada.

(btw, ovu vezbu je koristio Bruce Lee, za gornje trbusnjake - trenirao ih je svaki dan)

Zablje Zgrcke

Ovo je slicna varijacija kao normalne zgrcke ali vise je efektivnija. Jace ce raditi gornje trbusnjake. Ovo je otkrio Vince Gironda 50's i 60's godine. Vezba je postala poznata zahvaljujuci njemu.

Dok lezis na pod, postavi tvoje noge u normalnu poziciju za trbusnjake. Znaci, stavis stopala ispod troseda, fotelje itd. Spoji stopala, i maksimalno rasiri kolena. Svoju zadnjicu priblizi do pete, koliko god mozes. Ruke su ti iza glave. Pokusaj da ramenima da ides do kolena. Nije bas neka pozicija, ali mozes osetiti kako radi trbusnjake.
E sad, kad se dizes, nemoj da skupljas laktove. Rasiri laktove, uvek mora da su rasireni laktovi. Dobro bi bilo da stavis drveni stap, da ne skupljas laktove. Kada radis rasirenim laktovima, vezba ce biti efektivnija. Radi ovih 30 ponavljanja, odmori 20 - 30 sekundi i opet uradi tako. Vezbaj sve dok ne mozes da uradis 7 serija lagano. Ali do tada, ce ti se vec videti gornji trbusnjaci (i vreme je za napredniji program)
Radi polako i koncentrisi se na pokrete.

Vecina ljudi obicno radi samo gornje tipa zgrcke sa tegovima na glavi.
Bolji rezultati se postizu kad se prvo rade donji. Ali ne ove donje shto danas ljudi rade.
Vec osnovne vezbe za donje trbusnjake. Donji trbusnjaci su mnogo bolniji.

Zapamti: Sto vise sagorevanja & bola produktujes, vise je efektivnije.

Jedan razlog zasto sam ovo postovao jeste da mi javite. . shta mislite o vezbi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back