intra
Poznat
- Poruka
- 7.140
Pa znaš, davno sam pročitao kako plivačima npr. odgovaraju špagete jer dugo oslobađaju energiju, ali naravno problem je u sosovima i siru.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedina neprijatnost može da se desi prilikom mešanja sa nekom teže varljivom hranom, nadujem se,....Ali ništa lepše od toga kad osetiš kako su mišići tvrdi. Eh,....mogu pesmu da mu napišem.....levrone:130g tune ima u sebi oko 30g proteina, racunao sam.

My man,baci kosku... 8-)levrone:Šta god ljudi pričali o glutaminu, ja mogu samo da ga hvalim.Jedina neprijatnost može da se desi prilikom mešanja sa nekom teže varljivom hranom, nadujem se,....Ali ništa lepše od toga kad osetiš kako su mišići tvrdi. Eh,....mogu pesmu da mu napišem.....
![]()
UrosWasHere:Uzimao sam jednom dnevno 50mg efedrina sa oko 200mg kofeina i 150mg aspirina. Prvo sam probao 25, ali bas i nisam osetio. 50mg sam itekako osetio. Uzimao sam u poslednjoj nedelji priprema pred ligu i pred neke utakmice.
.
Ovaj... definisi kickUrosWasHere:Levrone, letos pre nekih sedam meseci sam koristio efedrin u kombinaciji sa asprinom i kofeinom. Takozvani E/C/A stack. Uglavnom se koristi kao stimulans, ali i kao veoma dobar sagorevac masnih naslaga. Mene kao sagorevac nije mnogo zanimao, vec kao psihicki i fizicki KICK.
Uzimao sam jednom dnevno 50mg efedrina sa oko 200mg kofeina i 150mg aspirina. Prvo sam probao 25, ali bas i nisam osetio. 50mg sam itekako osetio. Uzimao sam u poslednjoj nedelji priprema pred ligu i pred neke utakmice.
Kao sagorevac je najbolje da se uzima dva ili tri puta nedeljno po 25mg tri ili cetiri puta nedeljno. Naravno nije najpametinija ideja uzeti ga posle recimo 19 casova, osim ako planiras da ne spavas celu noc.
Citao sam da efedrin podstice sagorevanje masnih naslaga pre nego sto se potrose zalihe glikogena. Podize temperaturu tela, ubrzava metabolizam i time jos vise podstice sagorevanje masti. Blaga drhtavica, uznemirenost, euforija su posledice efedrina. Efekat dugo traje.
Niposto ne uzeti vise od 75mg dnevno. 50mg je sasvim dovoljno. Ovde ne vazi pravilo sto vise to bolje, jer od prekomerne doze mozes imati samo stetne posledice, a preformanse se nece popraviti.
Sve u svemu, po mom iskustvu prilicno je dobar. Planiram da ga uzmem i ovog leta. Ne preporucujem pocetnicima.
idza:posto ga izgleda nisi uzimao za teretanu (mada i ne znam cemu kloristi) ne shvatam kojim si pocetnicima rekao da ne uzimaju jer sam mozda medju njima??? i jos nesto dali mogu da cisto odem u apoteku i kupim te stvari ili se to drugacije uzima??? mislim dali sve to moze da se kupi tako zasebno? hvala unapred
Kaa:Ovaj... definisi kick![]()
Kaa:Uzgred,sta ce ti to?
UrosWasHere:Psihicko-fizikci stimulans koji se dobija povisenjem krvnog pritiska, sirenjem krvnih sudova(bolje disanje) i jacim pumpanjem srca. To je u kombinaciji sa taurinom koji dospeva do mozga i umanjuje osecaj umora.
Ekseri,belo... a ne moras da se mucis da ih mesas... isti efekti.Mani se toga,jeb.es glupe amere,njih ionako tretiraju vise kao konje - pogledaj im atleticare,i koliki im je rok trajanja.
U tom slucaju ok, kazem ok jer sam i ja trenirao par godina vaterpolo i znam koliko je energije potrebno da se nosish sa pro igracima. Poz, za sve vaterpoliste!UrosWasHere:Vaterpolo.