Imam federe ( mislim da znash na sta mislim) ,tegice od 4kg i shipku za zgibove na vratima (uradim 3 i riknem) Jbg

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze neko da nabaci neki program za definiciju,trebalo bi uskoro da krenem u teretanu a ne znam sta da radim.
e oce mi neko kaze za soju..moji ortaci koji treniraju odbojku, kiks box pre treninga u skoli kupe soju i jedu..sad znam da je soja puna proteina itd al na krstarici na zdrawlju je preporucuju za dijetu..pa jel se od toga goji ili mrsawi? jel da je jedem ili ne..posto ocu da nabacim koju kilu...a ne bi proteine..
Da, jedem meso i tako unosim preradjene biljke u obliku mesa. 8)
Ti oces da jedes soju a neces proteine. PA SOJA IMA NAJVISE PROTEINA OD SVIH OSTALIH PROIZVODA BILJNOG POREKLA. Idi bolje igraj balet jer nemas pojma o zivotu. Upuceno Ivamu91
Ti oces da jedes soju a neces proteine. PA SOJA IMA NAJVISE PROTEINA OD SVIH OSTALIH PROIZVODA BILJNOG POREKLA. Idi bolje igraj balet jer nemas pojma o zivotu. Upuceno Ivamu91
Idi igraj balet stvarno. Tako se mnogo bolje razvija telo. Ja igram balet svakoga dana po 1,5 sat, tako da super izgledam, apored toga idem u teretanu. 8)