pitaje za cobije:
E ovako - Kupio sa Univerzalov kreatin creapure monohidrat 200+200gr.....
E sad zaboravio sam nisam odaaaavno pio
Jel treba bese faza punjenja za monohidrat?Znas ono da se zasite misici kreatinom pa posle dodajes po 10 gr dnevno
Jel punjenje 20 gr dnevno u 4 faze???
Kad je bese najbolje da se uzima tj u kojim periodima dana?
Jel bese mora na prazan stomak jer zeludacna kiselina unisti neki deo kreatina,pa da bi sto pre se svario?
Kad se pije kreatin jel ne sme bese kafa???Posto sam se navukao na glupavu kafu?
Kazu kao kafa suzbija dejstvo kreatina,a opet neki na internetu kazu kako je to glupost i kako ima tamo neka studija gde se kaze da su kreatin i kofein komplementarni i ne koce jedan drugog.....Ne zna vise covek kojem izvoru da veruje  ja nisam ni plasirao ni dokazao ni jednu ni drugu teoriju tako da mi ostaje da samo verujem nekom.....
Da li je dobar izbor da posle treninga (najvazniji obrok tokom celog dana) pomesam whey+dekstrozu+kreatin u sejker i popijem odmah????
Da li nece ovaj whey koji jhe koncentrat da uspori apsorbovanje kreatina???Ili ipak da ih razdvojim pa da kreatin popijem samo sa dextrozom a ovaj whey 30 min kasnije??Al na taj nacin onda kasnije unosim whey pa misici moraju duze da cekaju na gradivne elemente da bi popravili misic pa me strah da mi telo ne zapadne u katabolicko stanje....
I opet da se vratim na punjenje - Neki kazu to je glupost neki kazu treba ne znam vise koga i sta da slusam.....
Sa ovim kreatinom za 3-4 dana sam povecao sve vezbe od 5-25-30 kila i zao i sto ne uzimam kreatin kako treba jer sigurno znam da bi bilo jos mnooogo bolje i da bi me jooooos bolje radio.....
Inace za sve koji ovo citaju i misle se da kupe kreatin ja im preporucujem da uzmu Univerzalov kreatin ja bre kad ga pijem osecam se kao zivotinja jednostavno dobijem neku toliko veliku snagu u odnosu na predjasnje stanje kao da sam uzeo steroide.....
A i za 2 nedelje me naduje ona voda,sve majice mi postanu male