Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
него шта но у зеленилоPoslaću vam fotke u četvrtak, idem malo do sestre u prirodu. Da ne bude samo klina u stanu, već zelenilo i reka.

и још и бојцу ће бадава добијеШ

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
него шта но у зеленилоPoslaću vam fotke u četvrtak, idem malo do sestre u prirodu. Da ne bude samo klina u stanu, već zelenilo i reka.
Štaćemi bojica, pa ja sam srećan što sam beli belac?него шта но у зеленило
и још и бојцу ће бадава добијеШ![]()
Štaćemi bojica, pa ja sam srećan što sam beli belac?![]()
Kofi nije šećeran, to ti neznaš pojma.
кофи се пије како ме је ћеифKofi nije šećeran, to ti neznaš pojma.![]()
Išovs tri žemske, pa svi kod moje švester. Prelep vinograd. Ali danas baš vruće. Tamo uz Dunav su.добачивала би и јас да сум по тије фрушке горице
с коју си страну брда
десну ил леву од Бгд-а старим путем?
(елем, од кадеје је код сестре сам а у ствари су гарант по оне мотеле за ајдуке)
пс кад си већ тамо, обиђи манастире.... ладовина невероватна а рана за душу обашка![]()
Kofi se pije a neznalice sipaju kofi u šećer pu grozno.кофи се пије како ме је ћеифбитно да је домаћица а не та кобајаги
![]()
пих офарбана водица за ове белце милинаKofi se pije a neznalice sipaju kofi u šećer pu grozno.![]()
даклеМ, љубоморкам управо најгоре на све вас тамоIšovs tri žemske, pa svi kod moje švester. Prelep vinograd. Ali danas baš vruće. Tamo uz Dunav su.
Deder, napravi mesta.![]()
Ja cu vako...
Hocu al retko te ima pa promasim mesto...Deder, napravi mesta.![]()
Postavljaj krigle piva, pa ces videti.Hocu al retko te ima pa promasim mesto...![]()
Ne znam kako ovo da shvatim, ali mi se sviđa za sad.![]()
Daleko Dunav ,moze i ovako,zar ne Reefee?![]()
U odelu?![]()
Ja cu vako...