- Poruka
- 50.326
1 na 1 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vidi GatoNarani mačke i pozdravi ptice!![]()

како је њој добро

Njemu!како је њој добро![]()
штета. меч је био таква вртешка, да би и поред свог нервирања опет гледалаПобедио?
Пропустила сам.
па рођениNjemu!
To je mačor sa sve plišanim mudašcima

Pravo ime mu je Isidor - Izidin dar al ga svi zovemo Cicojeпа рођени
Агице које му је име?
Мој ујак је имао скроз црног мачора и звали смо га Зверко![]()

па и име ко и надимак су му феноменални!!!!Pravo ime mu je Isidor - Izidin dar al ga svi zovemo Cicoje
Ма де смем! Забрањено ми је.штета. меч је био таква вртешка, да би и поред свог нервирања опет гледала![]()
немој ондаК!!!Ма де смем! Забрањено ми је.
Ako misliš na moju fotku, to nisu narukvice iako tako izgledajuмсм да је наруквица од месечевог камена,
док је једна је бројаница дрвена а друга оникс,
ако ме окета не варају![]()
аух што си ти опремљенаAko misliš na moju fotku, to nisu narukvice iako tako izgledaju
To su moje budističke brojanice koje se zovu male.
jedna je od rezbarene školjke, jedna od mahagonija a najmanja ima mali žad i tibetansku amajliju koja se zvo DZI
нисам ни сумњала!!!Svako ima svoju meditacijuникад нисам успела да медитирам
додуше успева ми уз музику али не скроз![]()
Знаш шта ме баш интересује а никако да досегнем тај ниво разумевања... хммSvako ima svoju meditaciju
U početki nije lako
Reiki je jako dobarЗнаш шта ме баш интересује а никако да досегнем тај ниво разумевања... хмм
Реики једни кажу да је Божија енергија други да је нечиста,
пошто си ти у материји, би ли ми помогла да разумем, јер,
по мом скромном мишљењу, никако не може да је нечиста јер нам долази од Бога - ка о чиста енергија,
добро, с обзиром да смо ми људи овакви какви смо, једино човек може да је `нечист` изнутра...