Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
ретки су то моментиMjok, samo s društvo uživo pa da priČkamo (što bi rekla jedna mala).
Ma šta se mis... otkud umeš?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ретки су то моментиMjok, samo s društvo uživo pa da priČkamo (što bi rekla jedna mala).
Ma šta se mis... otkud umeš?![]()

Ја лепо кажем - ДОЂИ!!!
нијесам се пеЛцовалаЈа лепо кажем - ДОЂИ!!!![]()

Мени бре и вукови једу из руке.нијесам се пеЛцовала
и ша ти сад ту доЏи, доЏи, ка да сам куцов а не вук![]()
Stari Beograd uvek, nego nisam nešto sad didem do Šumadije.звала би те на коФи ал ем не волеш стари Београд, ем не сркуЋеш домаћицу![]()

Uuuuuu, šne nokle, evo ja krenuo. I to da jedem iz ruke!Мени бре и вукови једу из руке.
А лепо би те хранила, кувала и шне нокле би ти направила.![]()

доуброоо сад си КАО позван и неврагенStari Beograd uvek, nego nisam nešto sad didem do Šumadije.![]()
Може, око ми не трепће.Uuuuuu, šne nokle, evo ja krenuo. I to da jedem iz ruke!![]()
ка и увекМени бре и вукови једу из руке.
А лепо би те хранила, кувала и шне нокле би ти направила.![]()

Докажи!Kaste debele samo na hranu mislite.![]()
мора неко и о оргијама кад од вас муШкарчића ич вајдицеKaste debele samo na hranu mislite.![]()
Nego, kad se vraćaš da mi doneseš malo pršuta?Може, око ми не трепће.![]()

Zavisi kakve orgije želiš. Ako je sa hranom, pridružujem se.мора неко и о оргијама кад од вас муШкарчића ич вајдице Pogledajte prilog 938706

а које још постојуZavisi kakve orgije želiš. Ako je sa hranom, pridružujem se.![]()

Не враћам се, рекла сам ти! Кад дођете, водим вас на најлепшу плажу, на скривено местоNego, kad se vraćaš da mi doneseš malo pršuta?![]()
Samo da nije gužva, prošle godine je bilo super što nije bilo nikoga, ove se plašim gužvetine.Не враћам се, рекла сам ти! Кад дођете, водим вас на најлепшу плажу, на скривено место![]()
А зависи кад долазите. Ако пожурите, неће. Руси не долазе, тако да биће мирније.Samo da nije gužva, prošle godine je bilo super što nije bilo nikoga, ove se plašim gužvetine.

за црнугорицу на невиЂето кажем АХАЕ па кад дођеш заљубићеш се, а онда чу да те удам овде да не бежиш!
Почињем претрагу!за црнугорицу на невиЂето кажем АХА Pogledajte prilog 938711
срЧингуј систер шлатКаПочињем претрагу!![]()
ал да има добар педиГреЈ