- Poruka
- 203.922
Gde ćeš?уживај кад ти се море
лепа ноћкица Наталија![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde ćeš?уживај кад ти се море
лепа ноћкица Наталија![]()
A dan ne ljubiš?Ноћ љубим![]()
Љубим.Дан.A dan ne ljubiš?

A nemaš ono što se meće u struju pa tiu zakovrne kosu ko ovčica Aska?јоцк, само сас виклери наредила![]()
Немам.A nemaš ono što se meće u struju pa tiu zakovrne kosu ko ovčica Aska?

Ja to neko keramičko čudo kupio mojim ženskinjama letos uBudvu za samo 30-ak €, odlično radi. U nekom tržnom centru, ne znam jel ih ima više ili samo taj jedan.Немам.![]()
Imala sam nešto takoJa to neko keramičko čudo kupio mojim ženskinjama letos uBudvu za samo 30-ak €, odlično radi. U nekom tržnom centru, ne znam jel ih ima više ili samo taj jedan.
Nije figaro, otvara se kao ono za ispravljanje kose, samo ovo uvrće.Imala sam nešto tako
U moje vreme zvalo se figaro
Ок,као пегла за косу само за увијање.Ма јок,ја то волим да плашим народ са виклерима.Nije figaro, otvara se kao ono za ispravljanje kose, samo ovo uvrće.

Da si bila bez krpa, došo bih ja?![]()
Vidi mi bivše što me čpijunira, aloooo bre otkačio sam te, iš, iš...

А нама?Desi Zabo![]()
opet onVidi mi bivše što me čpijunira, aloooo bre otkačio sam te, iš, iš...![]()

Де си сад на теми да даш савет,М?
cao, trazila sam Gatu a zatekla KikirikijaDesi Zabo![]()

Valjda ti mene ovde napadajaš?opet on
Gato, zovi hitnu, ima ''napadaje''![]()

koja tema, kakav savet?Де си сад на теми да даш савет,М?

Tebe vidjam svake godine, ne kukajА нама?
jok ja, samo rolam ocimaValjda ti mene ovde napadajaš?![]()
Beži stalkerko.cao, trazila sam Gatu a zatekla Kikirikija![]()

Rolaj, rolaj...jok ja, samo rolam ocima
ma bezi bre ti, pomislice ove zene ovde da si ok lik a ono....cccBeži stalkerko.![]()
Ovde su samo devojke, to si ti ženetina.ma bezi bre ti, pomislice ove zene ovde da si ok lik a ono....ccc

aaaaahahahahahahaha kako ne, kako neOvde su samo devojke, to si ti ženetina.![]()