- Poruka
- 203.939
Sladža je sladža, u kornetu, na štapiću...лиже се сладолед с куглице а слаЏа се једе ццц
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sladža je sladža, u kornetu, na štapiću...лиже се сладолед с куглице а слаЏа се једе ццц
Kafu pijemo neki.излежевате се дизајнерЧићи, м![]()

ма Ц!Sladža je sladža, u kornetu, na štapiću...

Samo da vas ljubim![]()
![]()
![]()
![]()

Loptice?ма Ц!
корнет су лооптице знаЧи =
штапић је гриЦко
а остали се једу![]()

молићу брез инсинуацијаLoptice?
Grickanje?
Štapić?
Auuuuuu![]()

их, теШко тебе шоокнутиI ja se šokiro Wuko kad sam čito?!![]()

Ali sam pazio na kalorije, roštilj, zelena salata i urnebes. Dobro, i malo mladih krompirića i posle kolač 
а ди туцкана паприЧка, м?!Nego, jesam li ti se hvalio da sam išo kod m&t na klopu, joj pokvario sam se kolko sam jeo?Ali sam pazio na kalorije, roštilj, zelena salata i urnebes. Dobro, i malo mladih krompirića i posle kolač
![]()

Pa u urnebesu.а ди туцкана паприЧка, м?!
знаЧи, лакше те обући но наранти![]()

naviko na lepo i kvalitetno, dizajner u meni stalno viri, gleda i prigovara.ка права наџакбабаPa u urnebesu.
E, a zamisli kako bih jeo da sam debo?
Mada mislim da grešiš, da me vidiš kad idem u kupovinu za oblačenje...naviko na lepo i kvalitetno, dizajner u meni stalno viri, gleda i prigovara.

Moze blizi opis 'seoskih tipova', tj. okruzenja?Ja sam sad mogla ispratili brata i mamu odvezo Muci a mi jos nedelju dana ostajemo seoski tipovi..pa eto i nas konacno u grad,,,cuvaj kicmu...![]()

Ma on besposlen.Ma ti se sigurica zaljubiska kad te nema kod nas vidis Reeffee uvek je tu sa nama

сређујем тоJa sam sad mogla ispratili brata i mamu odvezo Muci a mi jos nedelju dana ostajemo seoski tipovi..pa eto i nas konacno u grad,,,cuvaj kicmu...![]()
масажа је била вр
а тек мјуз...ммммм

Hoces da ispecemo jezik, m?nije nikad padala ma ni kuce nece da izadje...
Dobro jutro lepotancice i lepotani dragi!
![]()