Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
па овај што треба да се прими јебте, како којиMa koji indžekšn?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
па овај што треба да се прими јебте, како којиMa koji indžekšn?

Isto,isto i isto pitam...Ko, šta, gde?
без сикирације и само напредOna je na licni zahtev otisla ja trazila vec 5x i nista...a izbrisali mi 3
posta treilera na pozoristu

Da si se najavila, došli bi mi... ja sigurno, ostali nam i ne trebaju.Овде нема никог? А ја чула да је журка![]()

joj pametnice nasa,divan ti avatar sto nbi rekli prema Svecu i tropar.Mi te volimo..znas nas Mita,ja Wuka Reefee,nasa draga Agi...Овде нема никог? А ја чула да је журка![]()

баШ си поранила кад бејаХ већ у крпеОвде нема никог? А ја чула да је журка![]()

Da si bila bez krpa, došo bih ja?баШ си поранила кад бејаХ већ у крпе![]()

a zuraja nocom necemo danju...joj pametnice nasa,divan ti avatar sto nbi rekli prema Svecu i tropar.Mi te volimo..znas nas Mita,ja Wuka Reefee,nasa draga Agi...![]()

Па ја сам кренула на време, ал док поскидах виклере.. Оде ноћбаШ си поранила кад бејаХ већ у крпе![]()
Волим и ја вас, а сад имам и времена да васjoj pametnice nasa,divan ti avatar sto nbi rekli prema Svecu i tropar.Mi te volimo..znas nas Mita,ja Wuka Reefee,nasa draga Agi...![]()
Šta viklere, probaj nešto drugo večeras pa da vidiš koja će žurka da bude.Па ја сам кренула на време, ал док поскидах виклере.. Оде ноћ![]()

Ти знаш да сам на мору? Знаш колико мало има да се скидаŠta viklere, probaj nešto drugo večeras pa da vidiš koja će žurka da bude.![]()
Sad si na moru? Pa sačekaj malo, izgleda da ću i ove godine među Gorce namore. Otkačio sam ih za uplaćeni hotel u Turskoj, previše su tražili, više nego kad sam uplaćivao pre korone.Ти знаш да сам на мору? Знаш колико мало има да се скида![]()
Не мрдам одавде. Неће ме истерати макар ме износили ко шешеља из скупштине, макар морала да се удам. Не мр дам и тачка!Sad si na moru? Pa sačekaj malo, izgleda da ću i ove godine među Gorce namore. Otkačio sam ih za uplaćeni hotel u Turskoj, previše su tražili, više nego kad sam uplaćivao pre korone.
препО би сеDa si bila bez krpa, došo bih ja?![]()