Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
зар сумљаШOš te upoznam?

ал чек прво да се једно пар пута
попијемдваестријестродона 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
зар сумљаШOš te upoznam?

попијемдваестријестродона 
Nije mi prvo, bre. Imam jedan lep par izložbenih (britanskih) tigrica, one su nekih 30% krupnije i bogatije perjem od klasičnih. Prvo pile je kod mojih, ima godinu dana i priča ko navijen (muški), otprilike kao ja.окле ти беба пиленце
пази с тој шприц да га не удавиш!
милималибебиронковић![]()

нараФски да је одлично кад муљам само с боЈицеOdlično bre!
па шта који андрак качиш оне мртве кактусе и веверицеNije mi prvo, bre. Imam jedan lep par izložbenih (britanskih) tigrica, one su nekih 30% krupnije i bogatije perjem od klasičnih. Prvo pile je kod mojih, ima godinu dana i priča ko navijen (muški), otprilike kao ja.![]()

Ne kad su u paru, onda se drže sebe. Otvorim im ja često kavez, malo lete i vrate sa na kavez (koji stoji tako otvoren). Muški mi dođe na prst na par sekundi i odmah siđe, ženke su opreznije, ona me pušta na par cm ili u ruku d aje uzmem kad zapadne negde iza polica.па шта који андрак качиш оне мртве кактусе и веверице
турај те миле паметнице од папагајчића
ел си их научио да причКају![]()

па дивотаNe kad su u paru, onda se drže sebe. Otvorim im ja često kavez, malo lete i vrate sa na kavez (koji stoji tako otvoren). Muški mi dođe na prst na par sekundi i odmah siđe, ženke su opreznije, ona me pušta na par cm ili u ruku d aje uzmem kad zapadne negde iza polica.
Ovaj mldai kod mojih trtlja kao veliki, kad krene sa ogromnim fondom reči.

Ma ćuti, tinejdžer je provalio da se trlja na papuču ili tako nešto.па дивота
значи мали тртаља на газду![]()

оћутаћуMa ćuti, tinejdžer je provalio da se trlja na papuču ili tako nešto.![]()

Znas da sa cerkom u Antici peva?Апсолутна хитчина у задњијех 20так сати![]()
е то је мјуз, то су те речи и тај филинг за осеЋај
како сам га ко клиња заљубљеТих очију гледала... невера.... а и сада је њами

ехZnas da sa cerkom u Antici peva?![]()
![]()

Ja blenta ha haRado ali obrisana poruka?
Najmanje 300 rezolucijaJa blenta ha ha
https://forum.krstarica.com/threads/priprema-za-stampu-slike-a4-formata.924140/
osoba ima nik Lonen,ja bi ga na fotografiju,imam putokaz returne...
Lonen
Početnik
Poruka0Upozorenja0 / 0
Neke fotografije bi da isprintam i zalepim na dasku, pa da mi to bude kao ukras na zidu.
Imam daske velicine A4 formata, u foto radnji bi isprintao te slike kao postere i onda ih lepio na dasku posle.
1.) Zanima me kako najlakse da prilagodim te slike za stampu, znaci koja rezolucija bi mi odgovarala za tu namenu.
2.) Na netu ima dosta lepih pozadina u svakakvim rezolucija, ali kojim programom mogu to da najlakse prilagodim a4 formatu, nebitno i ako bi morao deo slike da odsecem.
Nisam neki veliki poznavalac programa koji sluze za tu namenu, sta mi preporucujete da nije tesko savladati za ovu moju namenu. PS imam, ali na njemu ima toliko opcija, a ja ne znam da radim sa njim..
Podržavam Citat Odgovorite
Izaberite za uređivanje Prijavite Izmenite Izbrišite Upozorite
Čeka odobrenje pre objavlјivanja.
Već je dobio odgovor, koliko vidim.Ja blenta ha ha
https://forum.krstarica.com/threads/priprema-za-stampu-slike-a4-formata.924140/
osoba ima nik Lonen,ja bi ga na fotografiju,imam putokaz returne...
Lonen
Početnik
Poruka0Upozorenja0 / 0
Neke fotografije bi da isprintam i zalepim na dasku, pa da mi to bude kao ukras na zidu.
Imam daske velicine A4 formata, u foto radnji bi isprintao te slike kao postere i onda ih lepio na dasku posle.
1.) Zanima me kako najlakse da prilagodim te slike za stampu, znaci koja rezolucija bi mi odgovarala za tu namenu.
2.) Na netu ima dosta lepih pozadina u svakakvim rezolucija, ali kojim programom mogu to da najlakse prilagodim a4 formatu, nebitno i ako bi morao deo slike da odsecem.
Nisam neki veliki poznavalac programa koji sluze za tu namenu, sta mi preporucujete da nije tesko savladati za ovu moju namenu. PS imam, ali na njemu ima toliko opcija, a ja ne znam da radim sa njim..
Podržavam Citat Odgovorite
Izaberite za uređivanje Prijavite Izmenite Izbrišite Upozorite
Čeka odobrenje pre objavlјivanja.

jeste,hvala obojici,divni ste drugariVeć je dobio odgovor, koliko vidim.

Šta žene, dosta mi jedna?каке ба шуме и остали крпељи![]()

Kod mene na pijaci saksofonista svira hitove u džez verziji, pa ti vidi šta ti je grad.значи, на пијаци је журеза с све трубачи
заборавела јутроске да купим коре и морадох се врнеМ
даклеМ, ко нема памет у главу има у ногама![]()

код тебе је офкорс тежак фенсерајKod mene na pijaci saksofonista svira hitove u džez verziji, pa ti vidi šta ti je grad.![]()

дал је реално да се слажем с тебPa dobro, glava i nije nešto bitna, ali bi oko nogu mogli da se dogovorimo.
![]()
сви само ногице, буткице и пршуте глоцкају 
јербо сам на теЖак пост