Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
говори у своје име, не сећам се ја ничегNe znam za takve, mi mladi (wuka i ja) volimo sve i rado se sećamo.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
говори у своје име, не сећам се ја ничегNe znam za takve, mi mladi (wuka i ja) volimo sve i rado se sećamo.![]()

аух бре месЦе, шта си ба напо с теј године, па нећем те женим јбтеKoliko je wuka starija od tebe?
15 godina ako se dobro secam.
A ti nisi bas mlad jel?

зато што ти рекнух да имм 65 годинаJa sve mislio da je matorirala nznm zasto

Sr*nje je poslednjih 70 godina. I uvek isti.Нисам знала да је СНС на власти 40 година.
јоој не могу се сад с теб расправљамSr*nje je poslednjih 70 godina. I uvek isti.

Rastavljaš?јоој не могу се сад с теб расправљам![]()

еве сецкам се на кОматеRastavljaš?![]()

Slatkisi moji,imala sam nemio dogadjaj u porodici pa nisam uspevala da dodjem i uzivam u vasim salama.Korona samo nosi,sta da se radi...sem sto vas volim...![]()

Bilo kakva pomoć? Makar priča?Slatkisi moji,imala sam nemio dogadjaj u porodici pa nisam uspevala da dodjem i uzivam u vasim salama.Korona samo nosi,sta da se radi...sem sto vas volim...![]()
Evo ja cu tu istinu da kazem " Pametan si "da nisi zar bi ti kupila baletske patike?Vise mi govore da sam jak.
Ne secam se kad mi je neko rekao poslednji put da sam pametan.![]()

Dobro makar imam neki poklon.Evo ja cu tu istinu da kazem " Pametan si "da nisi zar bi ti kupila baletske patike?![]()
U tvojoj priči, na žalost, nisi ti ona pametnija strana.Dobro makar imam neki poklon.
Ova moja samo pita sta sam joj kupio.

I mogao bih. Nisam skoro.пиФкане нејма, па ако си за дует, убаЧи се
![]()
Napokon i od tebe nešto pošteno.ноћаске вако
![]()

Pozdrav Noje.
аух које си ти срЦкоI mogao bih. Nisam skoro.![]()