Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.921
зар није ћирилица инспиративнија дизајнерима од латинице 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Meni nijeзар није ћирилица инспиративнија дизајнерима од латинице![]()
Ти се не рачунаш, ово и да ниси написала тако пристаје уз тебеMeni nije
Ali mi je inspirativna za kaligrafiju

на жалостKoristi se pri ručnom ispisu diploma i plaketaТи се не рачунаш, ово и да ниси написала тако пристаје уз тебе
Краснопис више не постојина жалост

Kod kaligrafije ima zlatno praviloДвино је то Агата
ништа само ћу да љубоморишем у потаји
пар слова знам да напишем уз добријано презнојавање
а за то требају жифци ка конопци а ја их погубелаIzabereš neki font koji ti je lep a nije pretežak, vežbaš i kad ga savladaš, ispisuješ svoje divne pesme

Ja ih nikad nisam ni imala pa nekako savladahа за то требају жифци ка конопци а ја их погубела![]()
па кад је твоја љубав јача од мојеJa ih nikad nisam ni imala pa nekako savladah

Ja sve mislim da bi ti to savladala brže nego što mislišпа кад је твоја љубав јача од моје![]()
уз правог профу сигурноJa sve mislim da bi ti to savladala brže nego što misliš

Ne treba tiуз правог профу сигурно![]()
ех то да сам неке ствари одрадила у младости на времеNe treba ti
U pitanju je mehaničko ponavljanje slova dok ti ne ispadne kako treba
Onda ti ti potezi ostanu usvojeni
S jedne strane treba živaca al paradoksalno, to i smiruje živceех то да сам неке ствари одрадила у младости на време
ал тада су интересовања била другојачија као и околности
Ma može veoma brzo, mada i to ima veze sa talentom za takve fine i precizne stvari.Kod kaligrafije ima zlatno pravilo
Uzme se milimetarski blok, pero kaligrafsko ili zasečena trska i vežba beskonačno,slovo po slovo dok se ne nauči
Uopšte nije jednostavno
Ali uz vežbu može da se nauči
Pošaljem ti je sve te vežbe iz srednje dizajnerske, imam iskustvo skoro iz prve ruke upravo sada.а за то требају жифци ка конопци а ја их погубела![]()

Nije, ni ja je ne mirišem nikako,. Samo joj čestitam kako je našla način da šiša ovce.Сваки облик уметности мом оку прија
једино ону Абрамовичку никако да сконтам.. вероватно је до мене
мени то чиста дебиланаNije, ni ja je ne mirišem nikako,. Samo joj čestitam kako je našla način da šiša ovce.

)Hej, ne skrnavi tu svetu simbiozu, kakva sarma od slatkog kupusa, tačno ću se samoubijem sad?!![]()

Znam ja neke koje su videle vajde. A za te tvoje vajdice slabije znam.ко ли је од овијех дизајнерчића видо вајдице питам се
све нека тешка модерна јбте
ич ико да пије каХву с мерак а обашка то што појМета немају шта је добро
(нарафски изузетци нису поменути)