- Poruka
- 203.565
Verujem da jeste, volim ja razne sarmice od zelja i vinove loze i paprike i tikvice punjene, ali SARMA je jedna!Nemas pojima kako je dobra mljac mljac..Reefi,probaj,osetices...Agi ima ukusa![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da jeste, volim ja razne sarmice od zelja i vinove loze i paprike i tikvice punjene, ali SARMA je jedna!Nemas pojima kako je dobra mljac mljac..Reefi,probaj,osetices...Agi ima ukusa![]()
jeste sarma od slatkog kupusa ,kao i sarmice od zelja,od vinove loze lista...da si probao i da javis kako ti se svidja...To je neko meso zavijeno u kupus, to nije sarma! Možda je ukusno, al' nije SARMA!![]()

Šatro sarma, moleću da se lepo izražavamo. Hvala.jeste sarma od slatkog kupusa ,kao i sarmice od zelja,od vinove loze lista...da si probao i da javis kako ti se svidja...![]()

To joj je ime odvajkada,bre...Šatro sarma, moleću da se lepo izražavamo. Hvala.![]()
Imamo i uzz to pice gejzice u pakovanju od pola tone...moze?A jel' imate u ponudi i jaretinu sa ražnja od pilećeg mesa?![]()
Jel' znaš šta znači sarma?To joj je ime odvajkada,bre...
Nisam toliko moderan da znam šta je pice gejzice?Imamo i uzz to pice gejzice u pakovanju od pola tone...moze?

znam kako ne..od Turaka nam je ta rec za mleveno meso sa pirincem zavijeno u listove kupusa ostalaJel' znaš šta znači sarma?
postoje fonfice i gejzice u malim pakovanjima od pola toneNisam toliko moderan da znam šta je pice gejzice?
Može pomoć?

Pa ne baš, sedimo mi tako na obali Bosfora i donesu nam neko jelo, naručili domaćini. Nas dvojica iz Srbije i njih troje (dve lepe turkinje sa zelenim očima i jedna turčin sa plavim očima, dvoje su brat i sestra, garant genetika iz naših krajeva). I kaže jedna, sarma, sarma. Šta bre sarma? A oni uzimaju hlepčiće i zamotavaju tu hranu. Pa su mi rekli da je sarma = umotati, zamotati. Ne neko određeneko jelo, već zamotati.znam kako ne..od Turaka nam je ta rec za mleveno meso sa pirincem zavijeno u listove kupusa ostala

Nisam to probo, a nisam ni pola tone nikad pojeo.postoje fonfice i gejzice u malim pakovanjima od pola tone![]()

вајдица на каХвиче цццZnam ja neke koje su videle vajde. A za te tvoje vajdice slabije znam.
Dobro jutro svima! Devojkama![]()
Evo ostalo mi malo nesa u šolji, pa sad cevčim tih par gutljaja onako ladne, a volim vruuuću.вајдица на каХвиче ццц![]()
Nisam ja toliko ograničen, volim sve što je dobro, ne biram poreklo.ништа боље од либанске односно арапске хране, наравно да није наша
још ако је приде чај...мммммм лепоте и красоте
хвала и довиџења

ону прву вооолеееем да отегнем мераклијски...Evo ostalo mi malo nesa u šolji, pa sad cevčim tih par gutljaja onako ladne, a volim vruuuću.
ко је рекно да сам ограниченаNisam ja toliko ograničen, volim sve što je dobro, ne biram poreklo.![]()
Nisam tebe spomenuo, već da ja nisam ograničen i da volim da šaram... sa klopom.ко је рекно да сам ограничена
пишем о сармицама, млевеном месу и тако цццц
јоопе не пратиш дешавања на часу
пс ево ти препорука, има ресторан Ханан са Либанском храном... слободно иди на клопу, врхунска је!!!

па што си ме ондаК цитиро, мNisam tebe spomenuo, već da ja nisam ograničen i da volim da šaram... sa klopom.![]()

Tako mi došlo, vid' nje što se buni umesto da je srećna što je JA citiram?па што си ме ондаК цитиро, м![]()

јел и ти то сад мене кажешTako mi došlo, vid' nje što se buni umesto da je srećna što je JA citiram?![]()

Da nisi ti ona što je od blata pravu?јел и ти то сад мене кажеш
јел знаш ти ко сам ја, м
само немо да ме почастиш.....
није за смеј ал шта ћу кад ми тако надошло![]()

ниси сконто ... нема везеDa nisi ti ona što je od blata pravu?![]()

Imam onaj lepak za protiv moljaca, ne znam jel bi radilo to?ниси сконто ... нема везе
да, та сам ел имаш нешто против, м?!![]()