Wuka
Veoma poznat
- Poruka
- 11.925
онајосећај кад кажеш чојку да му повелички
а њега изеде мркли мрак
а њега изеде мркли мрак

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo kuckam se sa kolegom dizajnerom, što si nestrpljiva, bre? Saću ja.онајосећај кад кажеш чојку да му повелички
а њега изеде мркли мрак![]()
е да ми је знати ко је од вас мушкијех дизајнера видо вајдеEvo kuckam se sa kolegom dizajnerom, što si nestrpljiva, bre? Saću ja.![]()
Uuuu, znam ja mnoge.е да ми је знати ко је од вас мушкијех дизајнера видо вајде![]()
Jedino ako svratiš do Stepinog vajata.Ajd taman da platis pljeskavicu tu sam
Salim se. Moram mleko da oderem sa keksom i dve tri banane... stoji mi dva dana van frizaJedino ako svratiš do Stepinog vajata.![]()
ne živimo u istom kosmosuUuuu, znam ja mnoge.![]()
Relano tebi je jedan tako dobar dovoljan.ne živimo u istom kosmosu![]()
Misli nismo komse sa tobom i BB,mnogo ste alavi..ne postizavamo da vas naranimoRelano tebi je jedan tako dobar dovoljan.![]()
A znaš da sve ide preko stomaka, iskusno.Misli nismo komse sa tobom i BB,mnogo ste alavi..ne postizavamo da vas naranimo![]()
Druže Proko, ti čvrsto drži tu štafetu i gledaj nas mlade sa strane.onda da se ni ja ne nadam ?![]()
A i ti si komsika?Misli nismo komse sa tobom i BB,mnogo ste alavi..ne postizavamo da vas naranimo![]()
Nemoj nemam pare sad jedem ustipke kecap kuvana jaja i mladi luk.Nešto sam gladan, jel te čekam pred Stepinim vajatom?![]()