ChristopherWalken
Elita
- Poruka
- 18.981
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste mirno,kulturiska mesto gde se poluglasno i tihu muziku razgovara...Kako je cudno svratiti na ovaj podforum posle politike, tako fino i mirno, organizovano i ususkano.
Nema psovki, vredjanja![]()
Sjajni Mik
Sta gospodin zeli?Evo ja već neko vreme sedim u kafani, nema nikoga da mi donese piće. Na sreću pa sam posle ručka popio čašu španskog tempranila. Ide odlično uz ribu.![]()
Red je da se malo zatalasa atmosfera.jeste mirno,kulturiska mesto gde se poluglasno i tihu muziku razgovara...
ali ako budes zeleo i nesto drugo izjasni se...tema ti je ultra...Do malopre bio u gradu, popio dve kafe sa šlagom. Fino.
Krenite...Red je da se malo zatalasa atmosfera.![]()
Jedino da nastavim sa finim vinom. I dobro društvo, naravno.Sta gospodin zeli?
Ko si sad pa ti i šta hoćeš?Red je da se malo zatalasa atmosfera.![]()
Pusti ti to, imaju dobre ćevape na kajmaku i domaću kafu sa ratlukom.
Ne znam kako da kazem da ne budem pogresno shvaceno.Ko si sad pa ti i šta hoćeš?![]()
Samo da se dodje na red. Bio, nista neki poseban utisak. Ali za usput, moze.Pusti ti to, imaju dobre ćevape na kajmaku i domaću kafu sa ratlukom.![]()
Bio više puta, obavezno tu stanemo da se odmorim od vožnje i uvek odlični ćevapi i sjajna domaća kafa. Mesta na parkingu uvek, uglavnom nađem u hladovini, naročito sad kad su ih malo pomerili pore dauto puta.Samo da se dodje na red. Bio, nista neki poseban utisak. Ali za usput, moze.
Kad budes isao sledeci put, javi se prethodno za info za bolju kafanu. Jeste da je maaalo dalje ali vredi. Bas!Bio više puta, obavezno tu stanemo da se odmorim od vožnje i uvek odlični ćevapi i sjajna domaća kafa. Mesta na parkingu uvek, uglavnom nađem u hladovini, naročito sad kad su ih malo pomerili pore dauto puta.
Od Nisa Ka Vranju. Ranije je regionalni put isao pored same kafane - motela, sada se mora iskljuciti sa auto puta.kog auto puta?
Ma jok, imamo mi uigranu šemu, prvo Stari hrast doručak i kafa, pa onda Predejane i završimo na Dojranskom jezeru na spavanju. U povratku zavisi, ako idemo direkt, onda prvo stajanje Predejane. Ali ako spavamo, onda Solun par dana.Kad budes isao sledeci put, javi se prethodno za info za bolju kafanu. Jeste da je maaalo dalje ali vredi. Bas!![]()