Da te zzovem bezgresni?Naravno. Nikad ne gresim.![]()

Ha ha ha, ima se,moze se...Sjajno!
Nego, mora da si malo više popila na otvraranju kafane kad to pitaš?
Tema "Dizajn" ti i Poli46.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da te zzovem bezgresni?Naravno. Nikad ne gresim.![]()
Ha ha ha, ima se,moze se...Sjajno!
Nego, mora da si malo više popila na otvraranju kafane kad to pitaš?
Tema "Dizajn" ti i Poli46.![]()
Naravno. Progledali ste.A kad si nam došao u Onu kafanu? To ti nije greška?![]()
Ma da, eno sve sevaju butkice od kad si došao.Naravno. Progledali ste.![]()
Kako god, ali ne moras da se bojis i pocnes da mucas.Da te zzovem bezgresni?![]()
Nego, imaš li ti kakvo umetničko iskustvo osim čitanja Mister NO, Kapetana Mikija i Komandanta Marka? Jesi li bar dobacio da Strip Art-a ako već nisi do Stripoteke?Kako god, ali ne moras da se bojis i pocnes da mucas.![]()
Ne necu,ne brini...Kako god, ali ne moras da se bojis i pocnes da mucas.![]()
a koja je to Ona kafana?![]()
Znas Lori,ona puna smeha...ne smemo da reklamiramo a prepoznaje se iz avionaa koja je to Ona kafana?![]()
Tajne nisu predvidjene Kodeksom Caffea
ja sam asocijalna...ne znam kafaneZnas Lori,ona puna smeha...ne smemo da reklamiramo a prepoznaje se iz aviona![]()
Ja ne smem ništa da spominjem dok mi @Nina ne odobri, ionako mi već neko vreme preti...![]()
Kafana nije kafana bez fikus u ćoškuDobro veče ...baš vam lepo ovde ...evo i fikusi
Pogledajte prilog 873358
I malo muzike...ovo slušam trenutačno....
Nije...samo mora redovno da se za...zaliva.Kafana nije kafana bez fikus u ćošku![]()
Dobro dosla u novi Caffe,eto nama poklona da ozeleni prostorDobro veče ...baš vam lepo ovde ...evo i fikusi
Pogledajte prilog 873358
Pa...šta reći...samo da poželimo da ima redovno ko da ga zalivaNije...samo mora redovno da se za...zaliva.
KorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiDobro veče ...baš vam lepo ovde ...evo i fikusi
Pogledajte prilog 873358
Korni ,eto putevi nam konačno u prašiniKorniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
![]()
da se ponovo sretnemo u nekoj kafani
Eto kafe u to ime
Pogledajte prilog 873364