- Poruka
- 95.460
Dobro jutro 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Brisaću svakako jer moraš da shvatiš da ovde ne možešizvinte sto sam napravio guzvu
Aha. Svaki link koji ide na tiktok nije pozeljan.Brisaću svakako jer moraš da shvatiš da ovde ne možeš
da pozivaš ljude da se uključe na društvenu mrežu Tik Tok.
Ako je dowload može ,ali na odgovarajućoj temi i odgovarajućeg sadržaja.Aha. Svaki link koji ide na tiktok nije pozeljan.
Jel to vazi samo za linkove ili vazi i za downloadovane materijale. Verovatno da video ne moze ni da se uploaduje.
Možeš video zapise da postaviš u sklopu posta,Aha. Svaki link koji ide na tiktok nije pozeljan.
Jel to vazi samo za linkove ili vazi i za downloadovane materijale. Verovatno da video ne moze ni da se uploaduje.
problem 1 - tik tokAko je dowload može ,ali na odgovarajućoj temi i odgovarajućeg sadržaja.
Uglavnom slike,ovde ili na temi koja odgovara sadržaju.
Ja na tom linku vidim pozivni test za prijavu na Tik.tok.problem 1 - tik tok
Bice da se desavaju dve stvari sa istog linka. Ja kad otvorim link koji sam naveo, direktno gledam animirani sadrzaj. A bice da kad se isti taj link otvori kod nekog ko nema tiktok dobije poziv da se prijavi. Time ispadne da sam ja prizivao da se prijave.
problem 2 - digitalni art
prilog je digitalni art na malo drugaciji nacin, moguce je da ne gadja temu jer dve teme koje sam nasao za digitalni art su bile zatvorene, pa sam gadjao najblizu koju sam nasao. Ocigledno da nisam pogodio blizinu.
Ono sto sam mislio da ce biti interesatno da se vidi ocigledno nije odgovnarajuce pa cu ja radije na dalje da se susdrzim da postiram nesto, pogotovo ako sadrzaj nekako stize sa tiktoka.
Izvinjavam se na nesporazumu.
Ja na tom linku vidim pozivni test za prijavu na Tik.tok.
To bi trebalo da bude Animacija u umetnosti..Ali mi nemamo animaciju ni na jednoj temi.
Pokušaj ovde u Kafančetu da postaviš nešto,pa da vidimo..

Jeste..Bleki jeDobar dan
Rekao bih da ovo nisu Bela, Dona, Sara, Šiba. Ovo je Bleki![]()

Nisam ja crvenooka, ja samo uvek imam podočnjake.Dobro poslepodne..
@Neprilagođena vikendom sam i ja u ovim časovima crvenooki, neka savršenija, poslepodnevna sorta izgleda..
@Poli46 reci mi kako ovo kafanče da nam opstane kad sam u njemu Jaaaa i poočeeeetaaak i kraaaaj, ajd istina poneko zna i da zaluta..![]()
Nemoj sada da se maskiraš, sećam se ja da si rekla da si ti ona ponoćna sorta..Nisam ja crvenooka, ja samo uvek imam podočnjake.

Pa....Nemoj sada da se maskiraš, sećam se ja da si rekla da si ti ona ponoćna sorta..![]()

Dobro i to ti je oprošteno, mislim mogu ja da praštam koliko hoćeš, ali nemoj baš često to da koristiš..Nisam šetala.

Nemoj da si surov@Poli46 reci mi kako ovo kafanče da nam opstane kad sam u njemu Jaaaa i poočeeeetaaak i kraaaaj, ajd istina poneko zna i da zaluta..![]()

Dobro i to ti je oprošteno, mislim mogu ja da praštam koliko hoćeš, ali nemoj baš često to da koristiš..
Evo @Poli46 je sve bonuse ispucala, samo da se zna..![]()

Evo , daću ti poglede...Dobro i to ti je oprošteno, mislim mogu ja da praštam koliko hoćeš, ali nemoj baš često to da koristiš..
Evo @Poli46 je sve bonuse ispucala, samo da se zna..![]()

Celo prase između dva leba..pa izdržaće do jutraDobro veče
Vidim @Poli46 neke crteže šalje, a nikako nešto konkreno za večeru, tako da sam spao na neki mali skromni sendvič..
Pogledajte prilog 1097779
Valjda ću izdržati do jutra..![]()

Ako ,ako i Dali je svuda stavljao slaninicu.Joj nešto razmišljam da pojačam malo makar sa jednom tablom slanine..
Ako ništa staviću pored kreveta ako ustreba za prvu pomoć..![]()