Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaci relativno, kako je to govorila Mileva Anstajn.... onaj njen muzic , mnogo voleo tu rec, relativno, bas je ono cesto koristio, u svakoj (ne)prilici. Da nekada su nase zene poznavale i atomsku fiziku, a ove nase ne znaju ni vodu da stave da prokljuca, ugledaju se na ove sa zapada, propascemo samo tako, a sve to neko namerno pravi.

mileva govorila a njemu fizura otishla u shizzzz :lol:

fine smo mi zene
zato kasnije osedimo

i duze zivite, zato sto nas vise nervirate, a manje se nervirate....ali znas kako kazu, "zivot je vrlo dug, kad si usamljen", ali opet ste i jace od nas, tako da verujem u onu da je bog zapravo zensko i da nema bradu!

ma da , mi se nikad ne nerviramo, mene kad uhvati nervoza trchim i biram mushko cheljade da mu perem noge , shto dlakavije, to ja zadovoljnija, vishe posla :lol:
joj zlajo, smithse smo valjda apsolvirali i na sooon se uvek cheka
:strpljenje:

Dok i ja moram da se usaglaismo... oko atmosfere u svemiru....ja jr sputam baladama , on je dize Chakom, aj veceras da se setujemo setnim laganim baladama. :zaljubljena:

ma da , mi se nikad ne nerviramo, mene kad uhvati nervoza trchim i biram mushko cheljade da mu perem noge , shto dlakavije, to ja zadovoljnija, vishe posla
joj zlajo, smithse smo valjda apsolvirali i na sooon se uvek cheka

ali statisitika je na nasoj strani, to je sada nauka potvrdila.... a zboravila si i pranje donjeg vesa ...

Nisam derpe, ali zgodan ovaj Dzoni sa veliko B.

E da smo na Exitu, pa da drpamo strankinje. Ovako, ni pice , ni zena, nema ni ruskih cigara, samo srcane balade, hell jes, ovo mu dodje kao musko vece. Sad neko od nas treba da pocne da se ispoveda, drugi da ga tapse po ramenima na daljinu, i vice zivot je brale jedna velika kur7a, nekad da, ali uglavnim naplati.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back