Милица
Buduća legenda
- Poruka
- 26.912
Sumara! ...[/B] да буде савршено![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumara! ...[/B] да буде савршено![]()
Uh, što volim kada na nekoga utičem pozitivno. Polako, Sumara, zarazićemo te mi ovde svim i svačim. Opaka je ovo mašina od kafane.Mislim da od dubstepa jedino ovo znam

Prog je skraćeno od progressive, a imaš ti i progressive house, rock, metal i tako dalje. Spartanac će me dopuniti. Nisam još to polje detaljnije istražila.Pa to, tu smo da učimo jedni od drugih
Evo ja sam, na primjer, dok nisam došla u ovu kafanu, mislila da su prog i rock različite vrste muzike xD

O, dečko, pa dobra ti je ova sexy muzikica.E devojčice... pa gde ste vi? evo vam malo muzičkih noviteta... ali ovi su onako... za crno vino i prigušena svetla
dalje znate...niste sa grane pale... ajde polako... zaplešite...
Tako je, koleginice! Samo oštro!Šta, mi da plešemo, a ti za šankom da piješ?! Neće da može.![]()
Nije bitno kako se zove, bitno da je uzan.Moj podijum se malo drugačije zove... kahm...

И једно
Jbt, od ovoga može da se umre!![]()
Dobro jutro, Ana!jutro
pozic za sve, nisam danas ni za zez ni shiz ni kez ni plez ..
ostaje samo mjuz

Zato joj je i promenjen naziv,iskreno ovaj naziv vise odgovara.Opaka je ovo mašina od kafane.

Срећо моја, па није ваљда толико тешко, треба само да буде савршено
Nije bitno kako se zove, bitno da je uzan.
Jbt, od ovoga može da se umre!

Moram da rezimiram nešto, zbog Spartanca, inače će me staviti u top. Obećala sam mu.
Ovo je bilo izuzetno popularno u vreme moje mladosti
Mi smo bili dobra decica,samo smo se druzili,uz tihu muziku,iza zatvorenih vrata.Nije valjda da ste samo pričali o tome...
Zato joj je i promenjen naziv,iskreno ovaj naziv vise odgovara.
Aki veliki Kiss za April
Ovo je bilo izuzetno popularno u vreme moje mladosti
u pitanju.
Toliko jak sindrom da je potreban
Uživam u ovom albumu sada. Neko mi ga je ostavio na profilu.
Upozorenje! Nećete nayebati samo sa Riverside, već i sa ovim!
Kako je dobar omot!
![]()
Imam još nešto da vam kažem. Tiče se Grka i muzike, naravno. Naime, počela sam da čitam Cicerona i njegove "Rasprave u Tuskulu". Evo ga citat iz knjige: "Grci su smatrali da je vrhunac obrazovanosti znati pevati i svirati na žičanim instrumentima."
Pametni bili ovi Grci. Onaj ko u to vreme nije dovoljno dobro poznavao muziku, smatrao se nedovoljno obrazovanim. Iako je geometrija bila najcenjenija, matematičari najslavniji, ipak su veliku važnost pridavali i znanju o muzici.
Ako ikoga zanima, eto.
Music

Naletela sam slučajno na tu knjigu.krki pametnjakovicka
pustila sam sad i da znash da prija...videcemo dalje..
upala sam sad , pregledam, razgledam, znash vec
taman nisam neshto pri inspiraciji shta da gruvam vecheras![]()

vuche na svashta, sladunjavo , popichno ...
Milice! Ti si moje srce!
Hvala ti! Hej! Imam za tebe jednu pesmu. Lik opasno izvodi pesmu! Toliko je sexy i njegov glas i pevanje, za padanje u nesvest! Da se raspametiš!
Jbt, od ovoga može da se umre!![]()
Nije Mico teško, ova stvar (garden) je zaista savršena, prava zvukovnica, tipičan primer dobrog proga... ima takvih još..., 20 min teških obrta..

Znala sam da će ti se svideti!

Znala sam da će ti se svideti!![]()
...