Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Šta to tačno? :zper:

Imam za tebe jednu pesmu, nekada sam je obožavala! :zaljubljena:

LINK

Izgleda da i nisi baš detaljno čitala posljednje stranice.. :rumenka: :mrgreen:

A tu pjesmu obožavam :heart:

Evo jedna pjesma, dobra je za tri slušanja. Kad sam je prvi put čula, bila je u pitanju zumba žurka na otvorenom, stotinjak ljudi, ozvučenje boli glava, i oduševila me je... :eek: razbacali smo seee :zurka:

[/QUOTE]

Nije to dubstep :D
Moram malo da vas elektroshockujem/edukujem :lol:
Tiesto je trance dj.. :aha:

Znači Sumara i Karen gledale,onda neka Banzi baci pogled.
I Banzi je gledala jedno pet puta :P

A ja muziku delila grubo,narodna,zabavna,pop,rock,metal,klasicna,elek tro,rap,a ono postoji mnogo vise,naravno za one koji se razumeju malo bolje umeju da naprave razliku,a meni isto npr Iron Maiden i GNR,kao i npr DMX i Rick Ross,a znam da su razliciti

Sumara bitno je da voliš muziku i da uživaš... sistematizacija je dobrodošla... ali to je proces... Sumara jel` ti porastoše brkovi i jesi li vezala kikice...?

Ovo će se dopasti Zmijurini-Aniakondi, zato što je otkačena muzika kao i ona.... Aaki pozdravlja te Laki...

Šta, mi da plešemo, a ti za šankom da piješ?! Neće da može.

Rado bih vas privio uz sebe uz muziku ovu, al` već je tu ona sa kojom ću plesati... pozovite prvo muško koje vam padne na pamet... pokucajte komšiji na vrata... utulite svetla... izvucite čep iz neke boce crnjaka... opičite muziku i posle pola pesme se bacite na njega kao gladne lavice... nema da brinete... uspeh zagarantovan... ja li da vas učim, jao zemljo otvori se... Aaki gde si da im objasniš...

- - - - - - - - - -

Ja bi,malo za sank,a onda na podijum za ples

Moj podijum se malo drugačije zove... kahm...

Kombinuj kikice/pletenice i brkove. :rotf:

Braiding%20the%20'stache.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back