Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Naći ću ja fotku na kojoj smo svo četvoro.I ja sam vas tako podijelila.
P.S. A šta, Banz je kamerman(ka), ha?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naći ću ja fotku na kojoj smo svo četvoro.I ja sam vas tako podijelila.
P.S. A šta, Banz je kamerman(ka), ha?![]()

Samo pod uslovom da otplešemo i ovo! Ali, upozoravam te, jako je kompleksno! Inače, sinoć sam od ponoći do jedan plesala uz ovu pesmu!Sluške na uši, mobilni u džep od farmerica i:

Nikakav problem, naravno. Vrlo dobro znaš kakve su varijacije u pesmi, zamisli tek kakav bi ples bio! Čula sluha i vida bi publici bila potpuno hipnotisana!Jeste komplikovano ali ne i problem, pričali smo već o tome kako od ovoga može zanimljiv ples da se naprvi. Izazov prihvaćen, ha...

Lepo se provedi tamo.Idem da se pakujem... nije da mi nije lepo... ali veliki put me čeka... opet...
Možda tek sutra uveče ili prekosutra... budite dobri...

Carice!Sjećaš se ove sa Simplovog rođendana?
A ovo smo mi nakon one žurke koje se niko od nas ne sjeća
I da, ova, kad smo krenuli na onaj muzički festival...to su bili dani..![]()

Hvala.Super su ti fotke i pričice u vezi.....
Vratih se da promenim onaj glupi avatar... koji obavio današnju funkciju... pomislih šta ako poginem putem... ostaće mi zauvek avatar sa skafanderom... glupost... al da me ne bije maler

Možda navratim popodne, ali ne smem ništa obećati.E danas sam tu ceo dan....verovatno sam.
Evo i od mene jedna zajdenička fotka....
Koga mrzi da sluša sve ,neka gleda od 6.20 do 8.20![]()

Dobro jutro, Zlajo!

Imam nešto za tebe što nije ni Karmakanic ni Riverside, ali je mnogo dobro. Vince Neil (Mötley Crüe)
Fotka je

[/QUOTE]Evo i mene sa jutarnjom kafu.

Joj sto su lepe slike.Mi imamo Dunav na nekih pola sata od stana,odemo kad god mozemo,samo cekamo lepse vreme da mozemo da kampujemo od jutra do vecere.
Ih,Zlajo samo do radnje koja je udaljena 15 minuta,ali kad ides peske treba ti oko sat i po vremena da stignes i da se vratis.

Nama je ovo bilo prevozno sredstvo do nedavno,ustvari jos nam je,dok ne porastemo dovoljno da mozemo u duze setnje bez nosenja u rukama
...jako lepo Sumara.Biti roditelj je za mene nešto najlepše u životu,zato treba znati uživati u svakom trenutku odrastanja,ništa ne treba požurivati.Nije vise toliko prinova,velika je to mangupcina od 18 meseci,samo cekam kad ce poceti da me propituje,a ja cu joj samo pustiti ovo