Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Brza sam, ha? :flert:

Nemoj ni za živu glavu...će da ti se ukoče prsti.:rotf:

Žurila saaaaaam :zplez:

Mogu misliti kakve. :zper:
E, upravo takve.. :zper:

Pa i kod tebe je dobro,šta oš...sve ti je na dohvat ruke.

Nisu mi baš rijeke na dohvat ruke..
Imamo Miljacku, ali se ne može uporediti sa ovim tvojim rijekama...em' malo vode, em' i to malo zagađeno....
Ali, doduše, na izvoru je predivno..tu se uvijek za prvi maj, u šumi kraj rijeke, okupljamo i roštiljamo....ehh :lol:

Kupi i meni nešto,ja ću :ceka:

Ovaj...da sam prije vidjela, nešto bih ti i kupila...ovako, imam samo jogurt. Odgovara? :rotf:

Ja mislio ti tek treba da ideš,si mi kupila šta? :uja:

E, upravo takve..

E, te ne mogu ovako javno...evo sam da ih nađem i šaljem ti preko p.p. :butkice:

Nisu mi baš rijeke na dohvat ruke..
Imamo Miljacku, ali se ne može uporediti sa ovim tvojim rijekama...em' malo vode, em' i to malo zagađeno....
Ali, doduše, na izvoru je predivno..tu se uvijek za prvi maj, u šumi kraj rijeke, okupljamo i roštiljamo....ehh

Moravica nije za kupanje,imaju neki što se kupaju,ali veruj mi.... ne znaju šta rade.Ali zato Rzav...em što je leti topla voda,em čista,ima lepih plaža,mnogo maldog sveta....znači no comment.

Aj da ti malo pravim zazubice

Ovde smo išli na kupanje u pauzama izmađu časova.I danas odem,ali ima mnogo boljih plaža.

1392730423-800-x-520px-525184_10201084635016947_1962237979_n.jpg

Jedna od najlepših plaža.

1392730573-800-x-536px-1948021.jpg

Da li moze nesto ovako ili je ovo neki drugaciji ritam?

Ma voli ti Banzi sve,ne moraš mnogo da biraš....što čudnije zvuči,tim bolje....provereno.:zcepanje:

Ja mislio ti tek treba da ideš,si mi kupila šta? :uja:
Si ti vidio ovo? :zplez:
Ovaj...da sam prije vidjela, nešto bih ti i kupila...ovako, imam samo jogurt. Odgovara? :rotf:

E, te ne mogu ovako javno...evo sam da ih nađem i šaljem ti preko p.p. :butkice:

Još mi ništa stiglo nije........ :ceka:

Moravica nije za kupanje,imaju neki što se kupaju,ali veruj mi.... ne znaju šta rade.Ali zato Rzav...em što je leti topla voda,em čista,ima lepih plaža,mnogo maldog sveta....znači no comment.

Aj da ti malo pravim zazubice

Ovde smo išli na kupanje u pauzama izmađu časova.I danas odem,ali ima mnogo boljih plaža.

1392730423-800-x-520px-525184_10201084635016947_1962237979_n.jpg

Jedna od najlepših plaža.

1392730573-800-x-536px-1948021.jpg

Pa ti nisi human! :eek:

Oprostiću ti što si mi nekoliko minuta mučio oči ovim prizorima, ako me oženiš. Obećavam, neću ti smetati, biću na rijeci stalno, nećeš me ni viđati! :nadasepozitivnomodgovoru:

:rotf:

Ma voli ti Banzi sve,ne moraš mnogo da biraš....što čudnije zvuči,tim bolje....provereno.:zcepanje:

Shvatiću to kao kompliment. :hvala:

Ne pravis samo zazubice Banzaji vec i meni,prelepo je kod tebe,jeste da smo i mi izmedju casova isli na Petrovaradinsku tvrdjavu,ali Moravica je prelepa.
da se uziva uz ovako nesto https://www.youtube.com/watch?v=rfOrp...=RD2rALVgdoMHk

Verovatno misliš na Rzav. Moravica je reka u koju svako baca šta stigne....nažalost.

Ah, Enya :heart:

Neeeeeee

To je isto da ja kažem "Zlajo voli sve što ima gitare u sebi", što je, valjda, glupost, jer ima i bezveze rock pjesmi

Zlajo voli gitare,gleda ih,pipka ih,ali ne usuđuje se da svira...još uvek,ali hoće.:heart:

Rakao sam ja već Sumari,da si ti....kako ono reče...a da "svestrana".::roll:

Još mi ništa stiglo nije........

Nisu...da nisam omanuo...ako kod koga stignu komprimitujuće slike moje malenkosti....neka ne šalje dalje....u pitanju je jako opasan virus i ima da vam pohasa sve podatke sa računala.Ne pokušavajte sami da ga uklonite,samo me pozvoite i ja ću vam reći dalje korake....sređeno Banzi,dobićeš ti svoje slike,ovaj moje, hteo sam reći.

Ovaj...da sam prije vidjela, nešto bih ti i kupila...ovako, imam samo jogurt. Odgovara?

Može....volim ja mlečne proizvode.

Oprostiću ti što si mi nekoliko minuta mučio oči ovim prizorima, ako me oženiš. Obećavam, neću ti smetati, biću na rijeci stalno, nećeš me ni viđati! :

Bi ja Banz,ali rekla mi Karen da se ne ženim do 30te,posle me pušta da idem na sopstvenu odgovornost....aj zamoliću je da da svraćaš bar preko leta,ima Karen srce,nije od kamena.I da...imam i veliko dvorište,idealno za kuce.

Eh živote, čime sam ja ovo zaslužila.

Ne plači,ako ti je za utehu poslaću ti još koju fotku,dok ne stignu "one" zalutale.:mrgreen:

Poslednja izmena:
Nisu...da nisam omanuo...ako kod koga stignu komprimitujuće slike moje malenkosti....neka ne šalje dalje....u pitanju je jako opasan virus i ima da vam pohasa sve podatke sa računala.Ne pokušavajte sami da ga uklonite,samo me pozvoite i ja ću vam reći dalje korake....sređeno Banzi,dobićeš ti svoje slike,ovaj moje, hteo sam reći.

Izgleda ja ću dobiti šarenu lažu. :sad2:

Može....volim ja mlečne proizvode.
Eto, da me oženiš muzla bih i krave ako treba, bilo bi mliječnih proizvoda koliko želiš. Just sayin' :cool:

Bi ja Banz,ali rekla mi Karen da se ne ženim do 30te,posle me pušta da idem na sopstvenu odgovornost....aj zamoliću je da da svraćaš bar preko leta,ima Karen srce,nije od kamena.I da...imam i veliko dvorište,idealno za kuce.

Uuuu kako me vješto odbi. Zaboljelo je. Najlakše Karenku okriviti.. :zroll:
Još plus spominje i dvorište za pse, dodaje so na ranu..

Ne plači,ako ti je za utehu poslaću ti još koju fotku,dok ne stignu "one" zalutale.:mrgreen:

:rotf: nemoj, prepuni mi inbox :P

Uuuu kako me vješto odbi. Zaboljelo je. Najlakše Karenku okriviti..

Pitaj nju,ako meni ne veruješ.Kad sam joj spomeno ženidbu,ona je samo pokazalo prstom :nono2:,a kada sam pokušao da spustim godine,počela je i da mi preti hladnim oružijem :tiganj:.Eh,šta je sve moram da trpim zbog ljubavi. :aha:

Eto, da me oženiš muzla bih i krave ako treba, bilo bi mliječnih proizvoda koliko želiš. Just sayin

Si sigurna,nije lako krave musti...kao što ne može svako da svira klavir,tako ne može bilo ko krave da muze...treba imati ruke za to,godine iskustva,veterinasrsko znanje ako nešto iskrsne.Evo ovako ćemo,ako Karenka da zeleno svetlo i oženiš me :zcepanje:,ne moraš da muzeš krava,će da budeš moja gospoja.Ali ako si zaista spremna da ideš do kraja,mogu da te uzmem kao ispomoć,a ne obavezujem te da me uzmeš za muža.Viš kako sam ja fin...i šta će biti....da ti dam vremena,ipak je to hamletovska dilema.:manikir:

Poslednja izmena:
Si sigurna,nije lako krave musti...kao što ne može svako da svira klavir,tako ne može bilo ko krave da muze...treba imati ruke za to,godine iskustva,veterinasrsko znanje ako nešto iskrsne.Evo ovako ćemo,ako Karenka da zeleno svetlo i oženiš me :zcepanje:,ne moraš da muzeš krava,će da budeš moja gospoja.Ali ako si zaista spremna da ideš do kraja,mogu da te uzmem kao ispomoć,a ne obavezujem te da me uzmeš za muža.Viš kako sam ja fin...i šta će biti....da ti dam vremena,ipak je to hamletovska dilema.:manikir:
Čekaj, čekaj, da razjasnimo...znači izbor mi je, da te oženim, (:lol:), ili da me usvojiš, ako sam dobro skontala?! :huh:

Čekaj, čekaj, da razjasnimo...znači izbor mi je, da te oženim, (), ili da me usvojiš, ako sam dobro skontala?!

Nije Banzi,,,,ovo oko ženidbe si dobro shvatila i tad si oslobođena krava,u drugom slučaju bićeš jeftina radna snaga,ali ne moraš da me ženiš.Radićeš teško u znoju lica svog,ali zato imaš prava i da odeš do reke,ali i da uživaš u drugim lepotama moga kraja,samo moraš lepo da rasporediš vreme....znaš krave ne vole da čekaju.

Potrebno mi je malo osvezenja,nesto novo,najbolje se uklapa

Laki i Karen imaju da se obradaju,oni uživaju u ovima.:ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back