Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
odlichno!

iskopacu sad neshto , zanima me da li ti se svidja..
sumara, isti problem imamo

pa isto morphine, obožavam ih iako su alternativci, imaju malo džezza u sebi

Aaki napiše tekst, seklektuješ ga, desni klik opcija copy link, stisneš na ikonicu globusa sa lancem, desni klik paste link, ok, i to je to... posle možete da se zezate sa bojama i veličinom fonta

Ih,dok ja ukapiram sta me pitas,ode voz u svemir.
Kad sam se registrovala,trebalo je napisati ime,sve sto me je interesovalo vec je korisceno:(.
I Marti,i Dilan i Lun i jos par imena,e onda sam bila pod utiskom filma Ringu,i htela sam Sadako,i to naravno vec postoji,onda ajde da bude po the Ring,Samara i to vec postoji i eto tako ja postadoh Sumara.
Ah umorih se od pisancije,ajde da slusamo muziku

Dobro jutro, društvo! :zag:

Ovaj divan slobodan dan, koji ću provesti na forumu, naravno, započela sam sledećom pesmom

Skapirala sam kako to radi sa tim klikovima. Nisu pesme u pitanju, već pravi trenuci u kojima ih čujem. :heart:

Znači, Karmakanic opsesija je donekle, ali samo donekle, malkice popustila. U toku dana prebacujem Riverside na mobilni, tako da se narednih dana pripremite za Riverside opsesiju. :zper: :zplez:

11illc5.jpg

Skapirala sam kako to radi sa tim klikovima. Nisu pesme u pitanju, već pravi trenuci u kojima ih čujem.

Naravno da je potreban trenutak... Riverside će biti megabend kalibra PF za desetak godina... čudan miks grubog, muškog proga sa primesama metala a sa druge strane emotivne teme i pesme, Marius Duda i njegov glas su posebna priča, i uopšte nečin na koji peva

- - - - - - - - - -

Tačno sam znala da ćeš ovako reagovati!

Šalim se, ali ako preteraš biće tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back