Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Resetovao ili restartovao? Lepo ja kažem, po kratkom postupku. Ja moj ne gasim maltene uopšte, restartujem retko, resetujem samo ako zablokira, a to se još ređe dešava. Dobra je to mašina. Čudi me da se još nije zapalio, koliko ga ponekada maltretiram.

Pa sve mi se zablokiralo od milion tabova, moram da ga roknem, u stvari i nije bilo tako loše ali sam mislio da šark neće zbog toga... ko će da ga čeka da se on smisli pa da se restartuje... što postoji dugme za reset?

Pa sve mi se zablokiralo od milion tabova, moram da ga roknem, u stvari i nije bilo tako loše ali sam mislio da šark neće zbog toga... ko će da ga čeka da se on smisli pa da se restartuje... što postoji dugme za reset?
Reset je samo za ekstremne situacije. :rtfm:

Milion tabova:

n5h1kz.png

Česte su situacije sa još toliko prozora. :dash:

Možda sam slep od ovih krastavaca preko očiju... Aaki ti nikada ne restuješ komp? Sad ja ispadoh kibervarvarin jbt.

pa kad hocesh da prestignesh narcisa u jjjjepoti :lol:
resetujem, usisavam, svashta mu radim, mazim pazim al je pri kraju dok ne pozovem chistacha da ga sredi generalno..
lap mi tako uginuo, bila sam netolerantna na njegove uzdahe...

Poslednja izmena:
Pa bila je ektremna situacija, i imao sam više tabova otvorenih od tebe i otvoren sound studio koji guta resurse... ae bre sad vi mene učite... ne znam kakve mašine imate ali sound studio bi vam zablokirao komp za minut...
AMD Athlon Dual Core na 5200, 4GB rama.

Meni moj komp uglavnom služi za net.

- - - - - - - - - -

Jesam i sad planiram da tražim trajni ban da to tako ostane. Banuj me Karen, trajno.
Beži bre, ne lupetaj! :tiganj:

- - - - - - - - - -

P.S. Kada si banovan, reputaciju nemaš! :rtfm:

Kad sam danas spominjala uragan mislila sam na malecku,mi uvek idemo u paketu,a to vam je jedan mali nestasko.
Meni se komp malo malo pa pokvari,jer to sto mu ona radi,to nije normalno,mis je vec jedno dvadeset puta zavrsio u kanti za smece,i tastatura bi,ali jos uvek ne ume da je rastavi,tesim se jos je mala,bice prilika,:evil:a onda sam ga najb.
Moze li ovo da prodje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back