Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
gde sada izgubiše svi... iiiiiiiiiiidemo majstoriiiiiiiiiiiii
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Resetovao ili restartovao? Lepo ja kažem, po kratkom postupku. Ja moj ne gasim maltene uopšte, restartujem retko, resetujem samo ako zablokira, a to se još ređe dešava. Dobra je to mašina. Čudi me da se još nije zapalio, koliko ga ponekada maltretiram.
Reset je samo za ekstremne situacije.Pa sve mi se zablokiralo od milion tabova, moram da ga roknem, u stvari i nije bilo tako loše ali sam mislio da šark neće zbog toga... ko će da ga čeka da se on smisli pa da se restartuje... što postoji dugme za reset?

Jesi li provalio tvoju reputaciju? 300!Možda sam slep od ovih krastavaca preko očiju... Aaki ti nikada ne restuješ komp? Sad ja ispadoh kibervarvarin jbt.

Reset je samo za ekstremne situacije.
Milion tabova:
Možda sam slep od ovih krastavaca preko očiju... Aaki ti nikada ne restuješ komp? Sad ja ispadoh kibervarvarin jbt.

Jesi li provalio tvoju reputaciju? 300!
AMD Athlon Dual Core na 5200, 4GB rama.Pa bila je ektremna situacija, i imao sam više tabova otvorenih od tebe i otvoren sound studio koji guta resurse... ae bre sad vi mene učite... ne znam kakve mašine imate ali sound studio bi vam zablokirao komp za minut...
Beži bre, ne lupetaj!Jesam i sad planiram da tražim trajni ban da to tako ostane. Banuj me Karen, trajno.

pa kad hocesh da prestignesh narcisa u jjjjepoti
resetuje, usisavam, svashta mu radim, mazim pazim al je pri kraju dok ne pozovem chistacha da ga sredi generalno..
lap mi tako uginuo, bila sam netolerantna na njegove uzdahe...
AMD Athlon Dual Core na 5200, 4GB rama.
Meni moj komp uglavnom služi za net.
P.S. Kada si banovan, reputaciju nemaš!
malo nešto ebački
Kod tebe bi Zlaja riknuo... ne bi šalim se... nemoj odmah da skačeš
mehh
ne skachem dok ne dodje zlaja :trep:
a onda sam ga najb.