Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Kako je krhka ova kafana, dune jedan vetrić i ona se povije... a dobro mestašce je...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Evo me, tu sam. Uh, konačno! Jao, draga moja, ne mogu sve da postignem. A ti još ne znaš kakva sam, moram da svašta radim i svačim da se opteretim, da konstatno budem zauzeta i u gužvi, inače ne mogu normalno funkcionisati.krki ako dodjesh tek uveche, opet se mimoilazimo
meni ovih dana bash ovaj deo dana odgovara , iako je lepo vreme...pa krug foruma, krug vazduha napolju i tako do vecheri kad iznemognem..
moram da kupam kuche, ali moram!!!
ako se neko dobrovoljno javlja da to uradi umesto mene poklonicu mu ogrlicu protiv buva i krpelja
mada ovog krpelja se necete tako lako osloboditi![]()
Jao, više sa tim nazivom. Nismo se uopšte usaglasili.ala sam mala
karenka ako ne dodjesh i ne promenish naziv ko zna na shta cu da izidjem ovih dana :smrc:
Dajte ljudi, da se dogovorimo, lako ću promeniti. Par klikova i malo kuckanja.Pozdrav!Dobro veče družino!![]()

Karmakanic
![]()
Nema šanse da se skinem sa Karmakanic-a, možeš raditi šta hoćeš!

Gde si bre koleginice?!
Nešto mi slabo navraćaš. 
Muzičari, kladim se da ovako
Može li, Milice?![]()
Pozdrav, Spartanac.Pozdrav svima ... svratih samo da pokupim nesto sto sam zaboravio... nemam vremena... Mico to stvarno odavno, tj. nikad nismo culi... a ti i ostali se pozabavite ovim linkom. Nenormalna verzija, ali nenormalna do daske...
http://grooveshark.com/s/Voodoo+Child+Jam/480cEi?src=5
pozdrav do sutrasnjega dana koji ce nam doneti malo pameti vise.... nadam se....

:Pozdrav hemičari i alhemičari... ups... izvinjavam se.. muzičari...

Di si Laki ljubavniče...kamo neka ljubavna pesmica,sličica....nemo da si stipsa
Evo ja ću mesto njega,mlogo je stidljiv...
Zlajo brate definitivno sise (si se) promangupirao... gde nađe ovog geja da staviš u link.... ja se izvinjavam što ne čestitam taj praznik, ne zato što nisam zaljubljen, možda i jesam, već zato što je to katolički praznik i nekako se ne osećam pozvanim da učestvujem u tome...Morala si da pomeneš![]()

Neću se čak ni potruditi da kliknem na link..

Evo Zlajo da izložim plan za petak

Zlajo brate definitivno sise (si se) promangupirao... gde nađe ovog geja da staviš u link.... ja se izvinjavam što ne čestitam taj praznik, ne zato što nisam zaljubljen, možda i jesam, već zato što je to katolički praznik i nekako se ne osećam pozvanim da učestvujem u tome...
Bre kakva si konzerva ,još ćeš reći i da ne slaviš veštičiji praznik(Dan Veštica ) ili onaj dan ćurki.