Znaš li ti koliko puta se i sama pogubim pa se moram vraćati par postova unazad da skapiram o čemu smo pričali?!
Ja se zaista osećam ka da sam u bubnju veš mašine... a centrifuga cepa li cepa... a zašto si ovo što sam citirao rekla?... Mislim da treba da se flešnemo onom spravom iz filma "Ljudi u crnom"... pa da krenemo iz početka... Počnimo ljubav od početaka... znaš li tu pesmu?
Bez tog smajlija ništa! To nam je postao zaštitni znak.
Ma ovde nije opasno... meni to sad prešlo u naviku i u RL.. počeo sam da se kezim i dižem obrve u svakoj prilici... a počelo i da mi se priviđa da drugi to rade... eto kupujem ja neku kobasicu... nešto kao čajna.. i pita me prodavačica "`oćete li da vam nasečem" i jasno je vidim kako radi ovo

a ja joj kažem "gospođice nemojte da sečete, zar vam nije žao" i radim ovo

a ona odgovara "ma ne volim ni ja da sečem, ja to zubima odgrizem" i opet je vidim kako mi

... i pobegnem glavom bez obzira... nisam ni platio... a nisam ni kobasicu uz`o... samo sam zbrisao... drugo, udarila me baba kišobranom po glavi u busu kad sam joj rekao bako dođite sednite... verovatno sam ima ovakvu

facijalnu ekspresiju ... ludilo...
U tebe nikada nisam ni sumnjala, srećo moja.
Bojim se ispašće mu osovina iz lešišta i zveknuće me u vugla...
Ajde bre, molim te, nisam promenila ime jer juče od vas nije bilo ni traga ni glasa.
Jes vala, nema ni Zlaje... plašim se da se naljutio za ono zezanje od pre neki dan... Zlajo ako čitaš ovo ne ljuti se burazere, malo se zezamo i to je to... ti znaš da sam ti ja najbolji drug... a spasao sam te u onom baru da te ne napucaju mangupi... i uvek bih
Da ti nije slogan firme "Na vama je samo da umrete, sve ostalo je naša briga!"?!
Znate li za tu reklamu?
Pa da, to je poenta priče, mada ima tu i drugih signala i da se izrazim fensi sublimiranih poruka... bljak..
Pa, bre, bar bi ti trebalo da znaš da ja nisam za zahebanciju.
Nisi... majke mi nisi... svakim danom je sve jasnije i jasnije
Da, to je bilo juče. Danas nastavljam sa pesmom koja me je jutros na poslu očarala.
http://grooveshark.com/#!/s/Where+Th...y/2KAuDC?src=5
Pesma je neverovatna!
.................................
Mmmmmm, znači, znači, kako ne bi značilo?! Znači svašta.
Ti ne znaš šta bi neki dali za količinu pažnje koju tebi poklanjam... istina, i dobijam zauzvrat istu količinu pažnje za koju bi opet neki drugi svašta uradili... ali bitno je da je Vasiona u ravnoteži...
Znam da slušaš jazz, funk i blues, za r'n'b nisam znala. Okačiću ti posle par pesama iz tog žanra koje ja gotivim, mada slabo to slušam u poslednje vreme. Doduše, imala sam period kada sam u velikoj meri slušala tu muziku. Malko mi dosadila.
Evo
ova stvar mi npr. budi tako lepa sećanja na jedno letovanje u Grčkoj da se nikada ne branim da je preslušam kad naletim na nju...
Opet?! Koliko puta još?! Ceniš da mogu ići u korak sa tobom?!
Vidi Kaća, više ništa ne znam... sve mi se pomešalo... pojma nemam ni šta sam pričao...
Srećo, samo kaži na šta se pališ. Naravno da imam lisice.
Šta da ti kažem kad sve znaš... maštovita si prilično.
Spartanac, kriješ se od mene?
Pa zriknem preko moba... voajerišem malo
samo ti bljesni , sasvim dovoljno
danchic sunchanchic svima
karenka si prezivivela ljisovanje
De si bre Aaki ... nisi je valjda vodila na LjiS...

... mora da se provela ludo tamo...