Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne može. To nikome ne dam.

hehe, ali kad te ja lepo zamolim :flert:

Koje li ti pečurke uzimaš?

Ne uzimam, rastu mi u glavi.

Misliš da se išta dešava?!

kako da ne, siguran sam... znam i šta je... al` ajde da glumim još malo kao ne znam

Dobro, dosado jedna. Evo:

Što volim kad nisi cicija :per:

U tom slučaju ne smem ni da zamislim šta je u pitanju!

hehe, a dopalo bi ti se... bolje da zamisliš :per:

A ovo je deo scenarija one španske serije o kojoj smo pričali. Ti meni, ja tebi, i na kraju se ne zna ko je koga koliko, kada, zašto, gde.

Ona mu je majka ali se ne seća...zato što ona ima 18 a on 78 godina... ne može da se seti porođaja od pre 78 godina kad ima samo 18... logično zar ne?

To je neizbežno! Biću nežna, ne brini.

mmmmmmmmm

Mogao si barem da objasniš.

ObjasniJo... znaš li šta je objasniJo?

Zašto ja?! To bi trebalo da bude zajednička odluka.

Zato što ljudi misle da si ti naš alter ego... a ljudi svašta misle... samo kad bi znali :per:...al` nema veze... show must go on....

Sve nam je loše, vidim.

Nije! samo skapasmo od citiranja i pisanja. Ne, ali ovo je jedini način da se preciszno odgovori na svaku stavku u postu... sad što nekad apreteramo to je duga priča...

hehe, ali kad te ja lepo zamolim :flert:
Znaš da tome ne mogu odoleti. :flert:

Ne uzimam, rastu mi u glavi.
To znam odavno, mislila sam da ti je potrebna i dopuna. :zper:

kako da ne, siguran sam... znam i šta je... al` ajde da glumim još malo kao ne znam
Glumi srećo, pa rođeni si glumac. :heart:

Što volim kad nisi cicija :per:
Pa kako da te odbijem? :flert:

hehe, a dopalo bi ti se... bolje da zamisliš :per:
Zamišljam i nije mi dobro. :zper:

Ona mu je majka ali se ne seća...zato što ona ima 18 a on 78 godina... ne može da se seti porođaja od pre 78 godina kad ima samo 18... logično zar ne?
Uh, sunce ti, ovo će ispasti mnogo bolje no što sam očekivala. :rotf:

ObjasniJo... znaš li šta je objasniJo?
Ja sam mislila da znam, ali možda ne znam, pa ne bi bilo loše kada bi mi objasniJo. Onako u četiri oka. :zper:

Zato što ljudi misle da si ti naš alter ego... a ljudi svašta misle... samo kad bi znali :per:...al` nema veze... show must go on....
Bolje da ne znaju. :rotf:

Nije! samo skapasmo od citiranja i pisanja. Ne, ali ovo je jedini način da se preciszno odgovori na svaku stavku u postu... sad što nekad apreteramo to je duga priča...
Upravo tako! A da preteramo, preteramo. Jbg, volimo prekomernost u svemu. :zper:

Karmakanic, sledeća me jako pogađa i dotiče na jedan poseban način. Svaka mi se nota uvlači pod kožu. Neverovatna je! :heart:

http://grooveshark.com/#!/s/Eternally+Part+2/5aMGqq?src=5

Nemam vremena da odgovrim sada... potroših ga tamo na hard/prog temi... ti si odlepila sa Karmkanicom... majke mi...više nego ja... Ekstremisto! ali takva si po svim pitanjima :per:, šta sad?... to je što je...

Eternally je zaista stvar koja izluđuje i za koju se treba vezati ozbiljno...ko se navuče na to kliknulo mu je glavi... ae vozdra sada...

I've been blessed by God
Yet I feel forsaken
All to me was given
Now it's finally taken
I rest my case
I'm at the end
This last embrace
I will surrender
I'll give myself
Myself to you, eternally

Here at the end
It all begins
This sweet embrace
I feel eternity is near
I'll give myself
Myself to you, eternally

Kad će se menjati ime kafane?

8s68.jpg

:rtfm:

Znaš da tome ne mogu odoleti.

Nisi jedina srećo, omađijam pa razbijam... :per:

To znam odavno, mislila sam da ti je potrebna i dopuna.

opasno je mešati te stvari... ipak ne...

Glumi srećo, pa rođeni si glumac.

To je nabolji put u gubitak identiteta... posle 20-30 uloga nemaš pojma ko si zapravo... sve ti se pomeša... počneš da živiš život iz uloga... nije lako glumcima...

Zamišljam i nije mi dobro.
Ja sam mislila da znam, ali možda ne znam, pa ne bi bilo loše kada bi mi objasniJo. Onako u četiri oka.

Dobro, shvatio sam... demonstriraćemo... opet...

Do ove još nisam stigla. Vau! Lista je pretumbana, ne ide po albumima. Ali sa tog izdvajam još i:

Uh, sad shvatam da sam preterao sa Karmakanikom... Karen, ima još milon bendova, ima još toliko mesta na svetu gde treba da kročiš... ostavi se karmakince... sutra ti je rođendan... opusti se dechko... ima vremena...

Veče svima!

Kad će se menjati ime kafane?

U petak....nisu precizirali koga.:aha:

Uh, sad shvatam da sam preterao sa Karmakanikom... Karen, ima još milon bendova, ima još toliko mesta na svetu gde treba da kročiš... ostavi se karmakince... sutra ti je rođendan... opusti se dechko... ima vremena...

Sutra...ja sam mislio da je 10-tog,kad ono...uh, mogao sam zakasniti...ako izdržim dovoljno dugo,idem posle ponoći da se zapljunem.

Dobro zvuče ovi tvoji...i nije prog,niti ona grupa na K...:trlja:

Ae sad dok nije tu da slušamo nešto što nije prog ... npr
... ova muzika je super kad u sitne sate baneš u neki klub... a on skoro prazan... barmen svodi pazar i ređa čaše... a ona sedi sama na kraju šanka na barskoj stolici u plavo-crvenoj senci... vidiš da je dobra riba al` ne vidiš detalje... naravno... praviš se blentav da je nisi ni primetio... dok nameštaš guzu na stolicu švrljneš okom u pravcu njenih kraka i gležnjeva da vidiš da nije preobučeni N.Članak ili Boki... nije... dobro je... uzmeš skivi... tražiš od barmena pljuge (šta sve moraš da uradiš nije humano a nije ni normalno) ... zažmiriš na jedno oko i glavu malo nakriviš u levu stranu dok pališ da ti dim ne uđe baš u to levo oko (što baš u levo pojma nemam... a najradije bih zatvorio oba)... elem, tad je kao primetiš, namigneš i nazdraviš kao da se sto godina znate.... neprocenjivo....... Zlajo nastavi priču....

Pa slušam bre ja Zlajo svašta... nego se zbog Karen se foliram da mi baš toliko stalo za prog... primila se žešće na prog i tu grupu na K.... mrsko mi više i da je napišem, kao i tebi.

Znam Simple,ali veruj mi nisam ni gledao ko je kačio njihove pesme,kad vidim ono K...samo bih dubuko udahnuo,zamislio u glavi nešto motivaciono da imam snage da kliknem na link ...čisto da vidim pesmu od onih na K .Samo zbog vas sam se i usudio na tako nešto,sam nikad...

E da te pitam...u koji žanr spadaju Child In Time/Stairway To Heaven.Čitao sam onaj tvoj post gde grdiš hard rok,ali ove i još neke pesme se ne mogu strpati u isti koš.Ove dve imaju delove gde hard dolazi od izražaja(obično pri kraju kad se zahuktava priča),ali i dobrih delova gde je onako sve mirno,nežno,ma prava divota...pomislio bih da sam zalutao u doba klasike,konačno otkrio onu kako se kretati kroz vreme i prostor( prvenstveno stairway)....to me i zbunjuje.DP,LZ nalaze se na listi hard bendova(prva stranica iste tema),ali se po načinu stvaranja i muzici koju su stvorili, dosta razlikuju od ostalih grupa.Znam šta kaže wiki,ali me zanima tvoje mišljenje.:dontunderstand:

tUuuuuuuu baš dobar hard, a Zlajo?

Nisu loši,uopšte nisu...

Poslednja izmena:
Znam Simple,ali veruj mi nisam ni gledao ko je kačio njihove pesme,kad vidim ono K...samo bih dubuko udahnuo,zamislio u glavi nešto motivaciono da imam snage da kliknem na link ...čisto da vidim pesmu od onih na K .Samo zbog vas sam se i usudio na tako nešto,sam nikad...

Zlajo brate nervni slom... epi napad ću da dobijem od njenog proga...i od te Kkkk...kkkakkkk... evo cimam glavom ne mogu ni da izgovorim više ime tog benda... ali mnogo je volim, moram da izdržim... znaš kako kažu Spartanci.. na muci se poznaju junaci... proći će je valjda to ubrzo... i nemo da klikćeš na te linkove ne znaš kakava aždaja će da izleti... živi ti meni u miru Zlahota (tako ja zovem mog druga Zlaju)...

prog čisti i više ne go child in time, Zlajo moj dobri, čist kao Souza...

Čitao sam onaj tvoj post gde grdiš hard rok,ali ove i još neke pesme se ne mogu strpati u isti koš.Ove dve imaju delove gde hard dolazi od izražaja(obično pri kraju kad se zahuktava priča),ali i dobrih delova gde je onako sve mirno,nežno,ma prava divota...pomislio bih da sam zalutao u doba klasike,konačno otkrio onu kako se kretati kroz vreme i prostor( prvenstveno stairway)....to me i zbunjuje.DP,LZ nalaze se na listi hard bendova(prva stranica iste tema),ali se po načinu stvaranja i muzici koju su stvorili, dosta razlikuju od ostalih grupa.Znam šta kaže wiki,ali me zanima tvoje mišljenje.

Ne grdim Zlajo hard nego sam samo napravio razliku između proga i harda, to je tvoj ugao percepcije u pitanju pa ti se samo čini da grdim, a jesi pročitao što sam nagrdio prog na kraju, a?, o tome ništa ne kažeš... majke mi, iskreno uživam u hardu vrlo često.... a ove dve stvari što si pitao imaju 10% harda i 90% proga, mada je glupo to u procentima iskazivati, veruj mi što ti kažem čist prog, ali onaj rani... dobro, to ne znači da si ti progresivac... daleko bilo...pu, pu, pomeri se s`mesta, ali ovo što voliš jeste prog... trololololo.....

Poslednja izmena:
Zlajo nastavi priču...

I onda me upita:Znamo li se mi?

Ne,ali sigurno bih zapamtio da sam ima čast,ne zaboravljam lepa lica,gopođice....

Zar je važno kako se zovem,verovatno se više nećemo sreti,a i kasno je...

Hm, pa predlažem da iskoristim onda ovaj jedisntven susret,ako ste raspoloženi možemo...

Hvala,ali ipak ne!

Bar dozvolate da vas častim piće.

Stvarno ne smem...popila sam i previše,a morala bh da budem prisebna...

Ti razradi dalje,a ja moram da idem,sutra čitam tvoj post iznad.:bye:

I onda me upita:Znamo li se mi?

Ne,ali sigurno bih zapamtio da sam ima čast,ne zaboravljam lepa lica,gopođice....

Zar je važno kako se zovem,verovatno se više nećemo sreti,a i kasno je...

Hm, pa predlažem da iskoristim onda ovaj jedisntven susret,ako ste raspoloženi možemo...

Hvala,ali ipak ne!

Bar dozvolate da vas častim piće.

Stvarno ne smem...popila sam i previše,a morala bh da budem prisebna...

Ti razradi dalje,a ja moram da idem,sutra čitam tvoj post iznad.:bye:

:hahaha: :rotf: šta bre ne možeš? gde pobeže Zlajo? žemska sama za šankom, napaljena, pohotna... nema tu mnogo priče...pa nije ona zlajo domaćica što će ti pogače mesiti i podvarak sa papcima kuvati... moram ja inače ostadosmo suva q i ja i ti :rotf: šta bre popila previše... pa ona će nas izuti od alkohola obojicu... :rotf:... aaaaaaaaaaaaa....mora da bude prisebna... za šta zlajo prisebna?... pa prisebna je, ima samo jednu ideju - kao da te sobali u krevet:rotf:...... moram ja, a gde sam stao? znači namignuo sam i nazdravio kao da se sto godina znamo... e sad tu je caka, ako podigne ugao gornje nakarminisane usne i skrene pogled istresi viski i idi dalje jer je trsi najverovatnije barmen ili je njen jaran otišo da raspeva pitona do kenjare (o tome nisi razmišljao... poginućeš mi negde Zlajo ili ćete u najmanju ruku neko našminkati)... e ako joj okce zasija i ako se nasmeje to je već druga priča onda upotrebiš Silu (onu džedajsku) da je privučeš bliže sa sve barskom stolicom... tad naručiš piće... navališ da ispituješ koji prafem koristi... tu negde oko uveta... kad utvrdiš ili ti kaže koji je parfem onda je sve lako... i nema potrebe da pišem...

Tako se moja i Zlajina avantura završi sa srećnim krajem...

Zlajo care :klap:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back