gost 223714
Buduća legenda
- Poruka
- 27.559
nes kafa 
- - - - - - - - - -
ne tebi mililice , mada ok..
svetom trojstvu

- - - - - - - - - -
ne tebi mililice , mada ok..
svetom trojstvu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nes kafa
svetom trojstvu

Poznaješ li ovu personi sa kikama...
![]()

znash da sve znam i kad ne znam ne pitam jer ipak znam :mehhh:
Ma nije valjda?! Hm, prvi put za to čujem. Ali, što se mora, mora se.Kažu kad se onesvestim prestanem da dišem pa mi treba veštačko disanje... tako me održavaju u životu dok se malo ne povratim (ne da povraćam) nego da dođem k`sebi... i tako preživim![]()

Nisam ni sumnjala u tvoju maštu i kretivnost.Mogu da ti kažem da joj se dopalo... u priči je bila nešto kao prva dama harema, visoka, plava, ponosita germanka, zarobljenik i rob, e ona je bila toliko zavodljiva da je vlasnik (rimski imperator) harema potpuno odlepio i zaprosio je iako ju je već imao na bilo koji način... međutim ona je volela svog germana koji je poginuo još ranije...na kraju je birala je između smrti, ropstva i udaje... izabrala je smrt... to je bila njena osveta...

Bitno je da si bio bar imperator.Profesorka je bila, visoka i plava i imala je nemačke krvi (mislim u sebi, ne na sebi) i ona mi je bila inspiracija za smutim zaplet... morao sam nju da stavim u centar priče... nesrećni imperator sam bio ja![]()

Naravno da znam zašto. Samo ću ti reći da je to najteža borba koju čovek treba povesti.Nema mnogo pesama sa face to face... a to mi bilo važno da naglasim... znaš ti zašto
Ma daj, nikome ne bih bila zanimljiva da pišem ovde sama sa sobom, drugo još bitnije, za sve ovo ste mi vi inspiracija.Ti i niko više.

Nema problema, Ana (zvaću te i ja tako jer imam u RL jednu meni jako dragu osobu sa tim imenom). Kada budeš bila raspoložena, piši, nije važno gde, pp, ovde.karen kiss ... neshto nisam miss vecheras, ni za cmoke , ni za shljoke, ma ni za shta, neshto kao ljuta...
pisacu ti mozda na pp ,ako me ponovo dotakne, u svakom sl , ne bih mogla tako da se otvorim , shto je veliki plus za tebe a mrzzzz za mene ...

Ti sirovina?! Ma daj, molim te, ne lupetaj.Ma društvo volim ja i prog,ali više mi leži hard rok,znate da sam sirovina i kao takav teško obradiv..
Ne bi se ti družio sa nama da si takav, niti bi te mi takvog prihvatili i tačka!Tako je i kod mene bilo.Ih bre otkud ja znam šta će neko pomisliti.Prvo sam držao da imaš četrdest i kako sam više čitao tvoje postove ,tako su se godine lagano topile.A i nije mi toliko bitno da znam tačnu brojku,nekako mi je lepša ona neizvesnost,nego sad kad znam tačnu brojku.A kad si već tako otvoren, imam za tebe nekoliko pitanja u vezi tvoje malenkosti.![]()
Prvo sam mislila da ima negde 35-40. Kao što ti reče, vremenom se počeše topiti godine.
Hej, na Politici je sjajan, uživam tamo da ga čitam. 
To znači da umeš da doživiš napisano i to je za svaku pohvalu.Obavezno kad čitam njene blogove padam u sevdah,a kod svratim kod Lakija onda nastupa valjanje.![]()

Dobro, dobro, samo nemoj da nas biješ.ae prestanite da patetišete i uzdišete nego uživajte u životu... onaj blog tamo je jad i čemer... kao da će sutra biti smak sveta... pa i ako bude pa šta? neka bude... ko ga ebe... vi niste svesni koliko ste srećni ... a hoćete li da vam pokažem koliko ste srećni... dovoljno je samo da mi kažete DA!

Evo tebi crna beti
, što sam bio pijan jbt) post zahteva da pozovem jednog gitaristu-filozofa u pomoć... Pete je u pitanju, pričao sam vam o njemu... a ja ću biti Pete No 2. 
Naravno da znam zašto. Samo ću ti reći da je to najteža borba koju čovek treba povesti.
Tako je i kod mene bilo. Prvo sam mislila da ima negde 35-40. Kao što ti reče, vremenom se počeše topiti godine.

Hej, na Politici je sjajan, uživam tamo da ga čitam.

Ajde evo DA!
... to je deo teksta koji sam objavio pre 3-4 godine... sada sam ga malo izmenio i stavio u spojler pa valjda neće biti problema...

Ima i ja svoje momente.Kakav izazovan i kreativan post... e biće od ove kafane nešto... sa`ću da odgovorim...

Nego, ajde da smislimo novo ime. 
Budi srećo šta god hoćeš, samo me nemoj više zvati Krkenka.Odgovor na ovaj Karenkin (Krkenkin, što sam bio pijan jbt) post zahteva da pozovem jednog gitaristu-filozofa u pomoć... Pete je u pitanju, pričao sam vam o njemu... a ja ću biti Pete No 2.
![]()

Ma nije valjda?Prvi put čuješ za veštačko disanje? Moram da te naučim.. mnogo je zabavno...
Baš, baš zabavno? Vau, jedva čekam. 
Ali se Spartanaci samo jednom u životu sreću sa Karen.Spartanci ne mole za milost... oni se vrate ili sa štitom ili na štitu... predaja oružja ne dolazi u obzir...ali su zato i zaebani protivnici... biju dok neko ne umre![]()

Samo još da ti nabavimo harem. To ti mogu pokloniti za sledeći rođendan, taman imaš godinu dana da se pripremiš.Da, imperatorova tuga je bila čista mašta... Laki kao imperator bi slegnuo ramenima i rekao "Pih nije baš morala vene da seče, mogla je da traži da je zadavi evnuh iz Nubije... ili da je bacim lavovima u Areni (Koloseumu)... uprlja mi egipatski mermer pored bazena...ali nema veze ostalo ih je još 199... i počistite taj nered" ... inače haremi imperatora u zlatno doba Rima su brojali oko 200 žena, osim u vreme Marka Aurelija (imperatora filozofa) koji nije imao harem... imao je ženu, a kad je ona umrla zamenila ju je jedna konkubina...

Ma ko zna gde bih završila.ono jes`, stvarno ne bi bila zanimljiva da pričaš sa sobom... a do sada bi već bila na Moditenu...

Ovako ja to volim da kažem, hard rock je mnogo lakši za slušanje od proga.Zlajo ti jesi sirovina ali mala sirovina... ako oćeš da budeš baš ono sirovina do kraja, kako i dolikuje jednom gorštaku, moraš malo dublje u prog vode.. ovako si mi mekan... jer hard rok je mekaniji žanr od proga![]()
Zato možda brže dosadi.Priznajem da si u potpunosti u pravu.Ne bije Laki patetične duše... ali ima nešto protiv njih... a to je: Patetika i sva ostala ekspresija te vrste emocija je čisto pokazivanje slabosti i ranjivosti, a ranjena gazela može samo da privuče hijene, krezube lavove i ostalu lešinarsku žgadiju... rastrgnu je dok kažeš "ej ne grizi... to boli ebo te"...ali ranjena gazela je i dalje ranjena i to je fakat...šta ćemo sad?... jednostavno je to ... ne sme da pokaže da je ranjena... inače ode glavica... Darvin bi rekao sledeće:
slab i bolestan=manje privlačan=manje partnera=manje seksa=manje potomstva=žrtva lešinara=linija se gasi
jak i zdrav=privlačan=više opartnera=više seksa=više potomstva=lešinari ga duvaju=favorizovana i uspešna linija
Ti si svevremena... tvoje vreme ne postoji... tako je to sa muzama...
Thanks! 
Ti znaš koliko sam ja radoznala i koliko volim izazove.E hvala bogu da ovde neko keža DA! Svi se nešto ustežu k`o da ih prosim...paranoja... Odgovoriću ti ... samo mi treba malo vremena... hoću da odgovor bude kvalitetan.

Tu sam, navratila malo. Čekaj bre, ne mogu da stignem! U međuvremenu me zatrpavaš sa privatnim porukama.A tu si... e pa inspirisala si me pošteno danas.. ali i bolje da provedem vreme tako nego da ....
imaš materijala koliko voliš... a tu je novi blog "Komšija svrati na kafu"

Koje? Nisam još pročitala pp.šta tu ima natenane da se čita... sve je tako jednostavno... brisnu li ono?

Nego, ajde da smislimo novo ime.
Ali se Spartanaci samo jednom u životu sreću sa Karen.
Samo još da ti nabavimo harem. To ti mogu pokloniti za sledeći rođendan, taman imaš godinu dana da se pripremiš.
Ovako ja to volim da kažem, hard rock je mnogo lakši za slušanje od proga. Zato možda brže dosadi.
Jedna vijuga gore dole, zar je važno?!Nije.. čini ti se... čak je zabavno... Evo na primer ja sam imao demonsku borbu po pitanju kasirke... jes` da sam joj se žešće nabacivao dobrim delom sam navijao da se ne desi ništa... jednostavno zato što bi je sve to posle desetak dana strašno povredilo... javljao se neki vitez Laki da je odbranii od Lakija predatora... i sada mislim da je uradila pravu stvar i da je pametno postupila... a meni je bilo koji ishod podjednako zabavan kao i cela ta situacija ... da se desilo vi ne biste ni znali da postoji... ovako znate fragmente priče da postoji neka kasirka koja je uzgred grom riba...da, i da ima razmaknute jedinice što je tako seksi... eto, ja uopšte ne mislim da je to nešto strašno i vredno patetisanja...ne znam... možda vi imate vijugu više od mene pa ja zato ne kapiram sve to na taj način ... ili imate vijugu manje od mene ... ko bi ga znao...

Naravno, to niko ne osporava.To je zato što idem ispred svog vremena i što sam mnogo pametan![]()
Ne smem da kažem. Top secret - poslovna tajna.A tačno sam osećao da me neko posmatra... ali sam mislio da su to združene snage BIA, CIA, BND, M6 i Mossada... kad ono Karenčica... mada nije isključeno da ona radi za njih![]()

Tekst je odličan. Ali ja nisam nikakav pesimista. Volim život i znam da je kratak, pa koristim svaki mogući trenutak da u njemu uživam, maksimalno.Neka ovo bude teoretski deo tretmana... to je deo teksta koji sam objavio pre 3-4 godine... sada sam ga malo izmenio i stavio u spojler pa valjda neće biti problema...
Kako si znao da Tomu najbolje obožavam?ebte nema žive duše... nema ništa od ove kafane
![]()

Kada su u pitanju takve stvari, pročitam ih obavezno dva puta najmanje, pa se potrudim oko komentara. Razumeš?šta tu ima natenane da se čita... sve je tako jednostavno... brisnu li ono?

Naziv treba da bude kratak, ali ubitačan.Ovde su se muze zaigrale, zasvirale i gnezdo svile, ovde su nam muze babice bile i ovde su nas porodile i podojile... oćeš još?

Ti to mene izazivaš?! Ajde izađi napolje.Žao mi što će neko da pogine....

Nisam ispratila te skrivene poruke sada. Najčešće ih pronađem i skapiram, ali sam sada omanula.Ne pratiš skrivene poruke... nije Marko Aurelije bez razloga pomenut... možda mi je baš on uzor

Hard rock je muzika za opuštanje, bar meni, za skakanje, za odmaranje mozga, a prog, mmmm, prog je perverzija, teške kategorije.Tako je pametnice... a i manje je muževan hard rok... pa sada nek vidi Zlaja

Jao, a ja baš ne volim te razmaknute jedinice. Jbg.
Tekst je odličan. Ali ja nisam nikakav pesimista. Volim život i znam da je kratak, pa koristim svaki mogući trenutak da u njemu uživam, maksimalno.
Kako si znao da Tomu najbolje obožavam?
A ja se ponadala.Pa nisam je ja muvao za tebe nego za mene.

Hvala ti, divan si!samo da vidiš koliko si srećna
Meni je ipak najžešći ovaj klip:Pa nisam znao... gif je jednostavno idealan za vake stvarčice

Gotov si , naživeo si se upropastiče te sex, piće i žene -