Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja se toga ne sećam.:nisamja:
Hoćeš da kažeš da lažem? :zeek:

Ja sam držao da ima negde oko trideset...blizu sam bio.
I ja sam mislila da je mojih godina. Iznenadila sam kada je po prvi put napisao da je mlađi. :zeek: Samo tada nije priznao koliko je mlađi.

Podeli sa brojem poostova i dobićeš broj poseta po postu...ja ne smem da računam.:rida:
Neću da delim, tako neće zvučati spektakularno. :tajna:

cao ;D
karen virkala sam ti u blog, ne volim da ostavljam komentare, al zato ovde tresem sve shto mi dodje..
jasno mi je .. budi velika kao shto jesi u srcu :)))

laki mrzi me da te chitam vecheras, mnogo si opshiran , da ne kazem obiman , kao i uvek...

evo malo da nerviram ko zeli nek izvoli
Drago mi je što si pogledala moj blog. :hvala:

Bold - Hvala ti za ovaj komentar. :zag:

Umalo nisam krenula u akciju spasavanja.

Kažu kad se onesvestim prestanem da dišem pa mi treba veštačko disanje... tako me održavaju u životu dok se malo ne povratim (ne da povraćam) nego da dođem k`sebi... i tako preživim :mrgreen:

Zaista si neverovatan!

Jel' pristala?

Mogu da ti kažem da joj se dopalo... u priči je bila nešto kao prva dama harema, visoka, plava, ponosita germanka, zarobljenik i rob, e ona je bila toliko zavodljiva da je vlasnik (rimski imperator) harema potpuno odlepio i zaprosio je iako ju je već imao na bilo koji način... međutim ona je volela svog germana koji je poginuo još ranije...na kraju je birala je između smrti, ropstva i udaje... izabrala je smrt... to je bila njena osveta...

Profesorka je bila, visoka i plava i imala je nemačke krvi (mislim u sebi, ne na sebi) i ona mi je bila inspiracija za smutim zaplet... morao sam nju da stavim u centar priče... nesrećni imperator sam bio ja :mrgreen:

Ma njega je naziv odbio, a možda i neki loš prog koji je čuo.

Ma sluša PF, šta oće on više... to znači da se sviđa... samo se femka...

Nema mnogo pesama sa face to face... a to mi bilo važno da naglasim... znaš ti zašto

Nisam samo ja tome dorpinela.

Ti i niko više.

Obiman ali spektakularno zanimljiv... al laskam sebi jbt

Šalim se bre aki, pa i Rat i mir je obiman pa je zanimljiv... mislim ne plašite se ljudi od gomile slova...treba dase plašite od dosadnih slova

e sad me vuchesh za tastatruru...
rat i mir jeste obiman , nije zanimljiv, chak veliko razocharenje za mene... u svakom pogledu... ne znam zashto je vrh njegovog pisanja.
toliko kvalitetnijih storija , a malo buke..
e sad , rat i mir na tvoj nachin, sigurno je neshto shto do sad nismo videli :lol:

karen kiss ... neshto nisam miss vecheras, ni za cmoke , ni za shljoke, ma ni za shta, neshto kao ljuta...
pisacu ti mozda na pp ,ako me ponovo dotakne, u svakom sl , ne bih mogla tako da se otvorim , shto je veliki plus za tebe a mrzzzz za mene ...

Veče Ana,a i tebi Simple...:cao:

Pa on da je kliktao na linkove do sada bi zavoleo... ali ne klikće u tome jstvar... a ja znam i zaštone klikće ... pa zato što nije orao

Ma društvo volim ja i prog,ali više mi leži hard rok,znate da sam sirovina i kao takav teško obradiv..

Nisi morao da držiš... mogao si da pitaš... `te boli ruka?

Ih bre otkud ja znam šta će neko pomisliti.Prvo sam držao da imaš četrdest i kako sam više čitao tvoje postove ,tako su se godine lagano topile.A i nije mi toliko bitno da znam tačnu brojku,nekako mi je lepša ona neizvesnost,nego sad kad znam tačnu brojku.A kad si već tako otvoren, imam za tebe nekoliko pitanja u vezi tvoje malenkosti.:zper:

Drago mi je što si pogledala moj blog.

Obavezno kad čitam njene blogove padam u sevdah,a kod svratim kod Lakija onda nastupa valjanje.:cistinaocare:

Ovo mogu uvek da slušam...

ae prestanite da patetišete i uzdišete nego uživajte u životu... onaj blog tamo je jad i čemer... kao da će sutra biti smak sveta... pa i ako bude pa šta? neka bude... ko ga ebe... vi niste svesni koliko ste srećni ... a hoćete li da vam pokažem koliko ste srećni... dovoljno je samo da mi kažete DA!

Malo drugačija muzika

eh al` sam 2012. harao po Parizu... ne povratilo se...

Ma društvo volim ja i prog,ali više mi leži hard rok,znate da sam sirovina i kao takav teško obradiv..

Ama Zlajo jasan si mi kao dan... znam da slušaš prog... masa stvari koje si okačio je prog ili neka hard rok kombinacija.... osim toga kolju te malo te sedamdesete... eh kad bi znao samo šta su sve nacedili od 2000. pa ovamo... ali ok kul lik si ti... samo cepaj.

Nema ništa tamo...neću se vratiti... ljudi su najvažniji... ako nemaš jarane i jaranke uz sebe ebeš tone čelika i lepe fasade, ali dobro video sam i taj način života... a meni je krivo što vi ovde ne kapirate neke stvari... samo kukate na ovoga, onoga, momka, muža, komšiju, devojku, ženu... nemate pojma sa životom...

Evo tebi crna beti

a shto buljish u fasade umesto tamo gde treba? sam si kriv..
nemoj ti okachim "dobre jarane" :lol: pa da kukash i morish me s nekim dugim prichama o vamo tamo ja znam sve i slusham najbolje stvari al ti bash ne volish to :lol:
ma zekim se jednostavni :D
nabooo si te neke godine koje volim da slusham , ali ovo crna se se ne prashta !!

aj malo..

tako mi danas a vi..
prilagodite se :trep:

Ja Aaki, iako baratam raznom muzičkom tehnikom i elektronikom, ne bih znao ni da pustim u funkciju to sokoćalo što se zove gramofon... Neki dan mi Milica postavljala sliku nekog muzičkog "stuba" sa gramofonom... nećeš verovati ali nisam znao šta je... mislio sam da je neka malo modernija rerna...

Čuo sam Aaki da je zvuk na pločama njesra mada se mnogi pale na to pucketanje i artificial "efekte"... meni to smeta...

lol
spala knjiga na dva slova ..
znash shta laki, bolje je tako...eto mene neka nostalgija vuche za tim krckanjem, al nova sokocala me sredila ...i sad shta da radim s tim silnim vinilom?
uz to mi gram samo gostuje i skuplja prashinu..
kakvo bre vishe krckanje da prija, dovoljno mi je moje disanje :lol:
pa kad se gadjamo, da se grudvamo

alllll
ce da skroluju ...

lol
znash shta laki, bolje je tako...eto mene neka nostalgija vuche za tim krckanjem, al nova sokocala me sredila ...i sad shta da radim s tim silnim vinilom?
uz to mi gram samo gostuje i skuplja prashinu..
kakvo bre vishe krckanje da prija, dovoljno mi je moje disanje
pa kad se gadjamo, da se grudvamo

Pa spališ brate,, jednostavno je to... ili baciš "Pripadnicima Romske Populacije" (PRP) kao sekundarnu sirovinu... kupiš flešku ... kačiš se na shark... Laki ti objasni kako da orobiš shark... kupiš mob sa androidom i sluške i ceo svet je tvoj... još sada kad zatopli cepneš biciklo... ijaoooo... pa sretneš neku cicku koju nažuljalo sedište pa se malko zajapurila ... šta oćeš više...

ae prestanite da patetišete i uzdišete nego uživajte u životu... onaj blog tamo je jad i čemer... kao da će sutra biti smak sveta... pa i ako bude pa šta? neka bude... ko ga ebe... vi niste svesni koliko ste srećni ... a hoćete li da vam pokažem koliko ste srećni... dovoljno je samo da mi kažete DA!

A ne... nemoj sad da budeš skroman.Mislim da imaš vrlo orginalan stil pisanja,a i jako dobar osećaj da naglasiš svaku reč i radnje su ti nepredvidive, tako da kod tebe nikad nije dosadno.

Ama Zlajo jasan si mi kao dan... znam da slušaš prog... masa stvari koje si okačio je prog ili neka hard rok kombinacija.... osim toga kolju te malo te sedamdesete... eh kad bi znao samo šta su sve nacedili od 2000. pa ovamo... ali ok kul lik si ti... samo cepaj.

Pa ako imaš nešto što misliš da volim ti okači,ja ću svejedno preslušati.

Nema ništa tamo...neću se vratiti... ljudi su najvažniji... ako nemaš jarane i jaranke uz sebe ebeš tone čelika i lepe fasade, ali dobro video sam i taj način života... a meni je krivo što vi ovde ne kapirate neke stvari... samo kukate na ovoga, onoga, momka, muža, komšiju, devojku, ženu... nemate pojma sa životom...

Joj kad pomenu ovo "nemate pojma",ko da slušam moga druga.I on isto kao ti voli da pojašnjava neke stavri od vitalne važnost,ono baš opušten lik,ali zato kad počne da ti drži pridike ,spasavaj se dok možeš.Imaš pravo za društvo...

Ovo gore sam morao da pomenem...

Vidim pričate o gramofonima,a ja nisam iz te generacije...mislim video sam kako izgledaju i čuo sam i kako zvuče,ali nisam nešto oduševljen.Bilo, ne povratilo se....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back