Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne smijem se.
No comment

Si videla šta čiča zna...:lol:

Treća slika da nije onaj iz Metalike?

Pogodak Banz...mada njih zna i onaj čiča metalac.Dajte malo druge....ima na ovoj stranici već polovina otkrivena,samo ste vi lenji.

A ona 9-ka sa malo čudnim zubićima,na koga te podseća...we will ...Fre

da, živim u malom gradiću, smještenom između tri planine. Za sve što mi moj grad ne može pružiti, imam glavni grad koji je udaljen 15 minuta, tako da mi je super

Blago tebi,od mene je glavni grad udaljen 200 km,a do nekog nazovi grada imam 50 km.

Znaš šta ...kad smo već okruženi takvim prirodnim lepotam, ne bi bilo loše da mlao kačimo slike da pravimo drugima zazubice,a i da uporedimo malo.

Imaš prelijep pogled takvih predjela, brvnara, i ovdje ima..

Ma najlepše mesto na svetu.Još da mi Karen nađe neku Africu i prava idila.

Gde nas nađe sa kokicama....:hahaha:

Imao sam ih, nisu lose kad nisu bajate, a tvoje jesu sigurno bajate...vec neko vreme podanice i robinje su mi D'Addario..jes da su svetle i zvonke kao vazduh u januarskoj noci u Volgogradu ... ali imam fazon da ih zagasim malo....kad udjem u sobu one zadrhte...kad ih pogledam one zaigraju...kad disem blizu njih one zapevaju...kad ih dodirnem eksplodiraju...jedva cekaju tu interakciju...fuziju...

Brate ne odgovaram ti na pp zato sto nemam sta da ti kazem novo...tako da nemoj da se davis sa Riverside i Karmakanicom ukoliko ih ne gotivis zaista... ne odgovori mi i ti na pitanje who is the bos in the factory?

I am and you will be god!

Добро, нећеш жице. А и јесу бајате сто је ми 8 месеци. Бар узми музику.

I am and you will be god!

Добро, нећеш жице. А и јесу бајате сто је ми 8 месеци. Бар узми музику.

Balkan roče smorio si me kao vojvođansko prase pred Božić. Ipak hvala ti za Gingerpig jer prvi put čujem za ovaj bend i ovu muziku. Moj naklon u ovom slučaju.

Jednostavna je muzikica ali je pevanje prvoklasno... sviđa mi se i klip... oprema je uberstara... sve analog nista digital... idealno za mekane rok zvuke... ovi momci, a i nisu bas momci, znaju sta rade.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back