Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Treba, treba...u pravu si...rekoh ja da mi se sve pomutilo od silnih zenski i karaktera...ukusa i navika.

Thyme

Nego Strumfetice ja kao vernik-ateista da te pitam....da li je "dete iz epruvete" bezgresno zacece?
Da se nisi ti zaljubio? :zper:

Vernik-ateista?! :fdlan: Ma, otkud znam?! Slabo ti se ja razumem u te stvari. Ne bi trebalo da bude, a verovatno da jeste. Osuđivanje uvek gledam da zaobiđem. To je jako kompleksna tema i teška.

Da se nisi ti zaljubio?

Pa ja sam se rodio zaljubljen u zene...jos od kako me ono babica primila i okupala...i to ce trajati...

Vernik-ateista?!

Pa jeste...sta je tu cudno?... ateista sam od kako me napustila Vera :rotf:

Slabo ti se ja razumem u te stvari. Ne bi trebalo da bude, a verovatno da jeste. Osuđivanje uvek gledam da zaobiđem. To je jako kompleksna tema i teška.

Cekaj znas sta je bezgresno zacece...znas... imas na primer nevinu devojku koja zatrudni ...mislim to...vestacki...cevcicama i to znas... po svim biblijskim pravilima to je bezgresno zacece...mada mislim da ta devojka mnogo propusta u zivotu

Nije fank ali je nenormalno dobro i sadrzi rec Pariz ufff,

Pazi ovo
...pa jedno vece za dzezz/fank nije na odmet...popravlja nivo hormona ovo...pouzdano.

Ja samo dok probijem jednu malu rupicu...samo da virnem i ukapiram situejsn...posle nema vise odbrane...mislim kad podrijem temelje...cela kula se rusi....
Naravno da nije na odmet, baš prija ova muzika! :heart:

Opet omašuješ slova. :zper: Šta ti žene uradiše. :fdlan:

Ako se ti ne budeš srušio i pušio pre te kule. :z;:

Dobro jutro, vidim Zlaja je tu, samo ne znam hoće li svratiti i javiti se ili će pobeći kad me vidi. :zper:

Ajde,Zlajo, dođi da popijemo kafu zajedno, neću ti ništa, od jutros sam baš lepo raspoložena. :aha:

large.jpg

O dosla i umjetnica...esi procitala kako se bare umjetnce?
Idi bre, umalo se ne zagrcnuh sa kafom. :rotf:

Koleginice, u tvoju kafanu moram pod hitno. Sinoć sam se zamlatila. :rumenka:

Evo jedne pesme:

Mislim da mu je otac bio vrhunski inžinjer ili tako nešto i to Sicilijanac/Italijan. Za majku ne znam. Na koga god da je Frenki povukao - svaka mu čast. :deda:
Ne, ne, svaka čast onome na koga je povukao Spartanac. :z;:

Jesam.....i, ne pronalazim se tu. Em' nisam član LDP stranke, em' nisam zakorjeli umjetnik... :P
E, nek si mu rekla. Ja se ne nađoh nigde, ama baš nigde. S obzirom na to šta sve slušam, teško me je uvrstiti u neku grupu. :aha:

nadam se da necu da se skrljam skroz.
Ja znam da hoćeš. :zplez:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back